Izvor:Foto: ATA images

LEPA I USPEŠNA Kako izgleda i čime se bavi Draganina sestra?

Izvor: Nportal

28.03.2024.

16:26

IAKO je jedna od najvećih muzičkih zvezda, Dragana Mirković detalje iz privatnog života nikada nije volela da iznosi u medijima.

Zato je možda neverovatno, ali tek pre nekoliko dana imali smo prilike da na malim ekranima vidimo njene roditelje, a ono što se malo zna jeste da pevačica ima i rođenu sestru.

Sestra Dragane Mirković na prvi pogled ista je muzička zvezda, a osim fizičkog izgleda one dele i brojne vrline pa je tako Dušica Krumov pevačicina najveća pomoć i podrška.

Koliko poverenja Dragana ima u sestru govori činjenica da je upravo Dušica zaposlena na pevačicinoj televiziji, pa je sestra Dragane Mirković zadužena za sva bitna poslovna pitanja kada Dragana i Toni nisu tu.

Kada ugledate Dušičinu fotografiju, nameće se samo jedno - a to je da ona i folk diva liče kao da su bliznakinje. 

Budući da se u javnosti ne eksponira već, za razliku od pevačice, živi mirno i povučeno, kao i da su u javnosti retke njihove zajedničke fotografije, mnogi doskora nisu ni znali da pevačica ima sestru koja neodoljivo podseća na nju.

BloombergAdria.com

Draganina sestra ne voli javna eksponiranja, te smo tek jednom imali prilike da je vidimo i čujemo pred kamerama. Pretpostavljate, pričala je koliko je ponosna na pevačicu.

Mirkovićeva se trudi da svaki slobodan trenutak provede u rodnom Kasidolu, u roditeljskoj kući, a kako Dušica živi svega nekoliko desetina kilometara dalje, u Požarevcu, takođe je čest gost u Kasidolu.

Sestra Dragane Mirković srećno je udata i ima sina koji je uzrasta Draganinih naslednika.