Izvor:Foto: Profimedia

Ovo je Zlatanova mama - kupio joj crkvu za 9 miliona (FOTO)

Izvor: Nportal

31.03.2024.

11:47

"ZNALA je da nas tuče, grdi, nije imala sreće sa muževima, ništa joj nije išlo kako je želela, ali nas je volela"

Zlatan Ibrahimović jedan je od najboljih sportista na svetu. Iako je danas na samom vrhu jednom prilikom je ispričao da su ga u prošlosti mnogi često ponižavali, osporavali, te da nisu verovali u njegov uspeh.

NJegovi roditelji su se rastali kada je on imao nepune dve godine. Zlatan i njegova starija sestra Sanela nastavili su da žive sa majkom, zajedno sa polusestrama i polubratom.

- Znala je da nas tuče, grdi, nije imala sreće sa muževima, ništa joj nije išlo kako je želela, ali nas je volela - napisao je Zlatan u autobiografiji "Ja sam Zlatan".

Da bi prehranila brojnu porodicu, Jurka Gravić radila je kao čistačica, nekada i po 14 sati dnevno. Zlatan je često išao sa njom da joj pomogne i za to dobijao mali džeparac.

Ibrahimović nije krio da je odrastao u teškoj bedi, a njegova majka mu je uvek bila podrška u životu, iako je više vremena provodio sa ocem.

BloombergAdria.com

- Bili smo siromašni. Skupio je jedva novca da mi kupi krevet u prodavnici, ali nismo imali para za dostavu. Nosili smo ga zajedno do kuće. To je bilo fantastično. Vreme sam provodio i sa majkom, ali u suštini, živeo sam sa ocem. Jednom je celu platu dao da mi pokrije put u trening kamp. Nije imao za stanarinu, ali meni je dao novac - rekao je Zlatan svojevremeno.

Kako se sada navodi, Zlatan Ibrahimović je majci Jurki kupio crkvu za 9,24 miliona evra, sestri apartman u Novalji, polubratu Aleksandru dao holding, ocu stan, a nekretnine u NJujorku i Mamiju prebacio na rajske zone..