Izvor:Foto: Instagram printskrin/nemanjagudelj, Novosti, Profimedia

GUDELJ SE PRIČESTIO: LJubi krst i sveću - Tasa tik do SVEKRVE

Izvor: Nportal

09.04.2024.

09:35

PEVAČICA Anastasija Ražnatović uživa u Španiji sa svojim suprugom fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a njegova porodica im je velika podrška.

Naime, Nemanja je danas na svom profilu na Instagramu objavio slike sa svog pričesta u crkvi, a svetoj ceremoniji prisustvovala je cela porodica.

BloombergAdria.com

Posebnu pažnju privukla je slika Nemanjine supruge Anastasije Ražnatović na kojoj ona stoji pored svoje svekrve Olivere Gudelj.

Nemanja je pokazao kako ljubi krst i pali sveću, a pozitivni komentari nisu prestajali da se nižu.

BloombergAdria.com

Anastasija Ražnatović se pomirila sa svekrvom

Podsetimo, Anastasija u jednom periodu nije bila u dobrim odnosima sa svekrvom Oliverom Gudelj i zaovom Vanjom Gudelj, a kako "Blic" saznaje, nedavno je došlo do pomirenja.

BloombergAdria.com

Oni su se i zapratile na društvenim mrežama, a Nemanja je za 8. mart, na Instagramu, objavio fotografiju na kojoj su Anastasija, Olivera i njegova sestra Vanja Gudelje.

- Došlo je do pomirenja i sada je sve u najboljem redu. Videli ste i fotografiju koju je Nemanja objavio na mrežama, svi su sada srećni i u dobrim odnosima. Nemanja je najviše uticao na to da svi budu složni, i sada baš tako i jeste - rekao je dobro obavešten izvor za "Blic".

Veljko zadovoljan Anastasijinim mužem

Podsetimo, Anastasijin brat, Veljko Ražnatović nedavno je progovorio o odnosu svoje sestre Anastasije i njenog supruga, fudbalera Nemanje Gudelja.

Ražnatović je istakao da je Gudelj legenda, te otkrio kako se oseća po pitanju sestinog napuštanja porodične kuće i preseljenja u Španiju.

BloombergAdria.com

- Jako sam zadovoljan njenim izborom, muž joj je legenda i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama - rekao je Veljko.

Anastasija je vilu u LJutice Bogdana napustila kako bi sa tadašnjim dečkom, a današnjim suprugom živela u Španiji, budući da Gudelj igra za tamošnji fudbalski klub.

(Blic)