Izvor:Foto: ATA images

ŠUŠKALO SE DA SU SE TUKLE U kakvom su odnosu Afrika i Marta?

Izvor: Nportal

13.05.2024.

09:41

SANDRA JE godinama na javnoj sceni, a njeni počecima zahvalna je Miletu Kitiću.

Sandra Afrika uplovila je u estradne vode kao plesačica pevača Mileta Kitića, a nakon neslavne i kratke saradnje otpočela muzičku karijeru.

BloombergAdria.com

 

Višegodišnja šuškanja da ju je zbog ljubomore pretukla njegova supruga Marta Savić pevačica je konačno prekinula, te otkrila u kakvim su odnosima.

BloombergAdria.com

 

- Ta priča je totalna budalaština. Nikada se nismo tukle niti je ona mene tukla. Čak sam sa svojom majkom bila pozvana u njihov dom na ručak. niti smo se tukle, niti je ona mene tukla. Ja sam čak i sa svojom majkom tada ovaj bila pozvana kod njih kući na ručak. Prihvatile smo poziv, otišle na ručak, fino se družile taj čitav dan. Apsolutna je neistina da je među nas ikada bilo fizičkog konflikta - navela je pevačica i istakla da je saradnju sa Kitićem prekinula na svoju inicijativu nakon odluke da se bavi pevanjem.

- Prekinula sam saradnju sa Miletom zato što sam odlučila da se bavim muzikom. Tada sam bila dete, porodici Kitić sam činila dobro u tom momentu ako ćemo da budemo iskreni. Marta nije imala razloga da bude ljubomorna na mene, a nikada nisam ni primetila da jeste. Razišli smo se najnormalnije jer sam ja odlučila da se bavim drugim poslom - zaključila je Sandra za "Hajp".