Izvor:Foto: Printskrin/Zadruga Offical/ATA images/I. Marinković/Profimedia

IZNENADIO NAS JE: Oglasio se Gagi posle Markovog incidenta

Izvor: Nportal

14.05.2024.

13:42

MARKO Miljković je upao u žižu medijskog interesovanja zbog incidenta sa komšijama. Miljković je optužio komšije koji žive na spratu iznad njega da bacaju pomije na njegovu terasu. To ga je raljutilo, pa je kupio karton jaja i bacio na njihovu.

Međutim tu nije kraj, navodno je zapretio komšinici koja je u drugom stanju, a ona je nasrnula na njega i izgrebala ga. Policija je privela Miljkovića i odvela ga u Urgentni. Radili su me alko test na koji je bio pozitivan, a na narkotike je bio negativan. 

Povodom tog incidenta oglasio se otac Lune Đogani koji je rekao da je za takvo ponašanje njegovog zeta kriv alkohol. 

-  Sve što vi znate znam i ja. Čuo sam se s Lunom, s njom sam konstantno na vezi. Sad je kući. Nisam se čuo sa Markom on je u policiji, teško mi je sve ovo palo. Alkohol je uradio svoje, nema objašnjenja. Niko nije dobro Luna nije dobro. Ne znam odakle mu one povrede. Luna je sa decom i loše je - rekao je Gagi za Kurir pa nastavio:

- Zabrinuti smo, iznenadio nas je, opet s druge strane... Ne znam. Luna je ljuta, a opet... Žao mi je što se ovo desilo.

Marko je u Urgentni centar doveden u pratnji dva policajca u pocepanoj majici, sa lisicama na rukama, prilično ljut. Prema saznanju Kurira, priveden je zbog narušavanja javnog reda i mira.

#VIP #Danijela Rodić #Bogdana Ražnatović #Veljko Ražnatović #porođaj Bogdana Ražnatović #prija Svetlana Ceca Ražnatović #treći sin Bogdana i Veljko Ražnatović #Isaija sin Veljko Ražnatović