Izvor:Foto: Arhiv Novosti

PEVAČICA ŽESTOKO O ESTRADI: Postoji klan za romske svadbe

Izvor: Nportal

07.12.2021.

14:27

PEVAČICA Zorica Marković poznata je kao neko ko se ne ustručava da iskaže svoje mišljenje. Ona je ponovo otvoreno govorila o dešavanjima na estradi, kolegama, kao i zbog čega ne želi da peva na romskim svadbama.

Zorica je istakla da ne želi da peva besplatno, otkrila je da je često na svadbama ostajala bez bakšiša zbog kolega.

BloombergAdria.com

 

- Najjači je klan za romske svadbe. U njemu su LJuba Aličić, Snežana Đurišić, Zlata Petrović, bio je i pokojni Šaban Šaulić... Ne krivim njih, već menadžere. Pevači rade tri svadbe za sebe, pa jednu za menadžere. Neka se j**u, ja neću da pevam za menadžere koji bi da skidaju kajmak, a ja sam krv propišala da bih napravila karijeru - otkrila je pevačica.

- Procenat da dam hoću, ali besplatno da pevam neću. Ne pripadam tom svetu. Mnoge kolege su mi pričale iza leđa. To rade i danas. Primera radi, sa harmonikašem Mišom Mijatovićem nisam pričala 15 godina. Kada smo se pomirili, priznao mi je da je bio ljubomoran na mene - ispričala je Markovićeva.

BloombergAdria.com

- Znao je da spadam u najboljih pet pevača koji rade svadbe i onda je iza mojih leđa pričao kako sam neodgovorna i da tražim veliki honorar samo da me ljudi više ne bi zvali da pevam. Da ne pričam kako su mi muzičari na svadbama krali bakšiš. Neke koleginice su pričale za mene i Veru Matović da smo šatorske pevačice - rekla je Zorica.

(Hit Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".