Izvor:Foto: Instagram printskrin/nikolarokvic

JEZIV TRAG NA ZEMLJI: Rokvić se javio sa hodočašća

Izvor: Nportal

21.05.2024.

18:35

HUMANI put koji korača pevač Nikola Rokvić završiće se u manastiru Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj, a na tom putu pevač skuplja novac za mališane kojima je pomoć najpotrebnija.

Rokvić, koji je sa suprugom Bojanom na čelu fondacije "Porodica", sakupio je 31 milion dinara za pomoć najmlađim onkološkim pacijentima u Srbiji, a Nikolino hodočašće uskoro se završava, jer bi sutra trebalo da dođe do konačnog cilja.

On se redovno oglašava putem svog naloga na društvenoj mreži Instagram, te i današnji dan nije bio izuzetak.

On je i današnji dan započeo oglašavanjem, a kako je pokazao, ovog puta prvo je usnimio trag koji je zmija ostavila na prašnjavoj stazi kojom je hodao.

BloombergAdria.com

 

Rokvića je na jednom zemljanom putu sačekalo iznenađenje za "dobro jutro".

- Kakav li je ovo trag, nešto mi poznat, šarkica - govorio je Nikola u videu, a onda i pokazao sliku pregažene zmije na putu.

Rokvić sutra stiže do svog cilja

Uz video koji je danas Rokvić objavio dodao je i opis, koji sugeriše da već sutra, nakon tačno mesec dana od početka putovanja, stiže do krajnjeg odredišta.

- Cilj se nazireeee!!! Uz Božiju pomoć i Blagoslov Sv. Nektarija, trebalo bi sutra da stignemo na Eginu! Sutrašnji dan je po kilometraži najzahtevniji, oko 57 km distanca! Pomjanite nas u molitvama dragi ljudi i podržite uplatama misiju - napisao je.

BONUS VIDEO: