Izvor:Foto: ATA images

SEVE UDARILA NA DUŠKA: Teške provokacije - HAOS na mrežama

Izvor: Nportal

28.05.2024.

18:26

SEVERINA ne prestaje sa provociranjem Duška Tošića, a za to koristi reči iz prepiske, koja je nedavno ugledala svetlost dana.

Brak i odnos muzičke dive Jelene Karleuše i njenog supruga, nekadašnjeg fudbalera, a sada fudbalskog menadžera Duška Tošića, na klimavim je nogama već nekoliko godina, što je i sama pevačica nekoliko puta istakla. 

Ipak, njih dvoje su i dalje u braku i žive zajedno u vili na Dedinju, a Jelena je šokirala kompletnu javnost kada je na društvenim mrežama objavila poruke koje je njen i dalje zakoniti suprug slao hrvatskoj pevačici Severini Vučković. 

Naime, Severina joj je poslala prepisku sa njenim mužem, navodno u želji da je isprovocira, što je Jelena objavila. U porukama se vidi da je Duško taj koji insistira na upoznavanju i ispijanju kafa sa Severinom, koja mu je odgovorala u strogom tonu, a u jednom momentu mu je poručila da ne bi trebao da joj piše. 

BloombergAdria.com

Severina ne prestaje sa provociranjem Duška Tošića, a za to koristi reči iz prepiske, koja je nedavno ugledala svetlost dana.

Tako je ona odgovarala na brojne komentare svojih pratioca ispod njene poslednje objave, a u odgovorima na pitanja je koristila identične rečenice iz dopisivanja sa nekadašnjim fudbalerom.

BloombergAdria.com

Drug radi pravi sinu 18. rođendan. Radiš li to? Radi li se? Pijemo? Upoznaćemo se! Dobro jutro S. - samo su neki od komentara, na šta je Severina odgovarala kao što je odgovarala suprugu Jelene Karleuše:

Radim li mu rođendan? Ne. Pevam - da. Ali ne znamo se… Kako? - pisala je Severina u komentarima.