Izvor:Foto: ATA images/Profimedia

DARA ISKOPIRALA DŽEJ LO: Novi skandal na pomolu

Izvor: Nportal

04.06.2024.

12:51

PEVAČICA Dara Bubamara napravila je pravu pometnju spotom koji je snimila za pesmu "Infrakt duše". Pevačica DŽenifer Lopez je snimila isti takav spot pre nekoliko godina.

Još uvek se nije smirila situacija posle vesti  da je Sloba Radanović "ukrao" pesmu pevačici, a već kreće nova spekulacija. 

Dara je pevačica nedavno optužila Slobu Radanovića da joj je ukrao pesmu i sad na Jutjubu ispod pevačeve verzije piše da je popularna Novosađanka vlasnica numere.

Na fotografijama u okviru teksta, Dari i Željku i njenom timu saradnika deluje kao da nemaju dovoljno mašte, pa su rešili da kopiraju spot DŽenifer Lopez do detalja. Reč je o duetskoj pesmi DŽenifer Lopez i Malume "Pa' Ti + Lonely" iz 2020. godine. Ovaj spot samo na Jutjubu ima 229 miliona pregleda. Maluma je španski muzičar koji ima ulogu detektiva koji zavodi DŽej Lo, pa s njom završava i u krevetu. Tokom noći u luksuznu vilu u kojoj spavaju upadaju specijalci i odvode DŽenifer iz kreveta pravo na ispitivanje. NJu u stanici ispituje upravo Maluma u panciru, oko koga se sve vreme oko stola uvija zanosna Latinoamerikanka.

BloombergAdria.com

 

Pevačica je nedavno priznala da je u svom novom spotu za singl "Like What" iskopirala Kardi Bi, i to tako što su američka reperka i njeni saradnici ukrali ideju za pojedine kadrove iz spota za pesmu "Koka roka". 

BloombergAdria.com

 

Tu nije kraj, Dara se u svojoj pesmi neću kući pojavila u bodiju s neobičnim korsetom, dok je Milica istu odevnu kombinaciju nosila nekoliko meseci ranije u ekranizaciji pesme "Selfi". Da nije u pitanju koincidencija, opet je dokazala Bubamara kada se u sledećem kadru istog spota pojavila u kupaćem kostimu, koji je Milica takođe ponela pre nje u spotu za pesmu "Demantujem".

(Kurir)