Izvor:Foto: ATA images/ A.Ahel/ Petar Milošević

VEROVATNO JE TO "TUGA" Đorđe o vezama pevačica i kompozitora

Izvor: Nportal

05.07.2024.

07:50

OVIH dana javnost u Srbiji ne prestaje da priča o novim ljubavnim vezama koje su se rodile na muzičkoj sceni. Prvo je kao bomba odjeknula vest da je pevačica Ana Nikolić u vezi sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, a zatim da se ljubav rodila između pevačice Indire Indi Aradinović i kompozitora Zorana Marjanovića.

Novinari su za mišljenje o ovim ljubavnim pričama pitali pevača Đorđa Davida: 

- Nisam uopšte ovo ispratio. Raleta znam, drago mi je da je to tako, verovatno je to "tuga" za nekim starim vremenima, to je varijanta koja ih vozi na dobru priču. Mene raduje, to nije moja vrsta muzike, ali znajuću Raleta siguran sam da će ta priča da bude jako dobra. Da li je Zoran možda napisao najveći hit Indi "Bato bre"? Pa eto, vraćamo se korenima, sve se vrti u krug - iskren je bio Đorđe David.

BloombergAdria.com

 

Zoran Marjanović je otvoreno pričao o svojim emocijama prema Indi sa kojom je sarađivao pre dvadeset godina: 

- Ah, emocije... O emocijama može mnogo da se priča. Da, Indi je normalno prirasla srcu. Pa sad, muza malo pripada umetnosti, ali dobro, muzika je. Ponosan sam na nju. Miljenica mi je. I ko misli da je njeno već kao prošlo, mogu da kažem žargonski, malo su se zeznuli.

BloombergAdria.com

 

Takođe, Indi je otkrila da li se Zoran posle toliko godina promenio: 

- Isti je, malo se promenio. Život ga je promenio, ali je on kao on isti. Ništa tu nije novo, čak je možda još bolji, zreliji. On je tvrdoglav i čvrsto stoji na svojim nogama i iza svojih reči. Težak je jako, a koliko je težak, toliko je i lak. NJega je lako i zavoleti i prihvatiti, i razumeti što on kaže. Priča prosto i direktno. Opasan je. Nije manipulator, mudar je. Mudar, manipulativan, simpatičan...- rekla je i otkrla da li je bilo teško zaljubiti se u njega: 

- Pa ne znam da li je lako zaljubiti se u Zorana, nisam se tako brzo zaljubila, prenosi "Kurir".

(Blic)