Izvor:Foto: ATA images/A. Ahel

"JA KOLUTAM OČIMA": Nada Obrić o sukobima s kumom Bosancem

Izvor: Nportal

06.07.2024.

16:57

NADA I BOSANAC dugi niz godina bliski su prijatelji.

Pevačica Nada Obrić ne krije da je njen kum, harmonikaš i producent Dragan Stojković Bosanac zaslužan za njene mnogobrojne hitove. 

BloombergAdria.com

 

Iako su prijatelji dugi niz godina, Nada ističe da nije lako sarađivati sa Bosancem, kao i da su često imali sukobe mišljenja kada je u pitanju muzika. 

- Uvek sam vodila računa o tekstu pesme, kod mene je svaki zarez morao da bude naglašen. Imala sam iza sebe godinama Bosanca, mog kuma, za koga mislim da je najbolji producent za pevača ikada - rekla je Nada i otkrila kako je izgledalo snimanje pesama sa njim.

BloombergAdria.com

 

- On ima stav, ja imam stav i onda ja njega naravno saslušam. Naravno da svako od nas ima neku svoju viziju, imala sam uvek tu neku moć ubeđivanja. Ja njemu kažem: "Shvati, ja ne osećam to, neće izaći kako treba." Ali, kada uđem u studio i otpevam nešto, pomislim kako sam dobro otpevala, a on kaže ajde ponovo. Kaže može to drugačije da se donese, a ja ćutim kao zalivena.

Nada ističe da se Bosanac uvek trudio da joj sve objasni i da joj nametne svoje stavove, ali da je na kraju ona radila kako je želela. 

- Ako on vidi da ja kolutam očima nešto i da mi nije jasno, onda on iako ne zna da peva, ali zna da prenese poentu, meni pokaže, a ja na kraju kažem da je bolje tako kako je on rekao. I opet ćutim, dok ne dođemo do snimanja, ja odlučujem, kada dođem onda ćutim - istakla je Nada za "Grand".

Informer