Izvor:Foto: Profimedia, Instagram printskrin/arynasabalenka, H printskrin/@Sabanewsss

"RASTURA BRAKOVE" Nakon samoubistva dečka – oženjeni muškarac

Izvor: Nportal

10.07.2024.

09:36

IAKO je teniska publika obožava, komentari su mahom negativni nakon što su otkriveni novi detalji o privatnosti beloruske sportistkinje.

U martu ove godine, svet je šokirala vest da je Konstantin Kolcov, emotivni partner beloruske teniserke Arine Sabalenke i bivši hokejaš, izvršio samoubistvo skokom s 23. sprata hotela u Majamiju.

Poznata sportistkinja doživela je ovaj tragičan gubitak u oči Masters turnira na Floridi, a u svom prvom oglašavanju se zahvalila navijačima na podršci i izlivima ljubavi, nakon smrti njeno dečka, s kojim je provela tri godine.

BloombergAdria.com

– Vaše brižne poruke mi mnogo znače i nosim ih sa sobom svakog dana. Veoma sam vam zahvalna za sve – istakla je Beloruskinja na Instagramu.

Poznata po mentalnoj snazi, Sabalenka je nastavila s takmičenjem i ostala jaka, a uskoro je pokazala da je spremna da nastavi dalje, podelivši u maju fotografije s novim dečkom.

Kako su preneli mediji, u pitanju je Jorgos Frangulis, brazilski biznismen grčkog porekla i uspešni biznismen. On je poznat kao direktor "Oukberija", kompanije koja se bavi proizvodnjom zdrave hrane, i jedan od sponzora Formule 1.

Arina je najpre pokazala kako je s Frangulisom uživala u Italiji, gde su gledali trke zajedno, a videli smo ih kako se drže za ruke, ljube, grle...

BloombergAdria.com

Nakon što su osvanule fotografije beloruske teniserke s biznismenom, oglasila se njegova supruga Beh Armentano. Kako je preneo Daily Mail, ona je na pitanje jednog teniskog fana da li joj je "Sabalenka uništila brak" odgovorila:

– Udata sam za Jorgosa, ali tražiću razvod. Oni su u vezi još od Kalifornije – odgovorila je.

BloombergAdria.com

Kako pokazuju podaci na njenoj stranici na Fejsbuku, Armentanova je udata za Frangulisa od 2016. godine, a on je u međuvremenu obrisao njene fotografije sa svojih profila na društvenim mrežama.

I Konstantin Kolcov, Sabalenkin pokojni partner, bio je oženjen kada su se zavoleli, a on je s bivšom suprugom Julijom dobio troje dece: Danijela, Aleksandra i Stefana. Nakon što je obelodanjeno da su hokejaš i teniserka u vezi, njegova supruga je na Instagramu poručila "devojkama koje jure tuđe muževe" da je to zlo.

Međutim, nakon izvesnog vremena je poručila da se kaje zbog ove poruke i nakon Konstantinove smrti za medije o Sabalenki rekla:

BloombergAdria.com

– Ona je fina devojka. Moj post od pre nekoliko godina bio je diktiran emocijama, bio je veoma bolan. Mnogo sam volela Konstantina... ali Sabalenka se lepo odnosila prema mojoj deci, tako da imam normalan odnos prema njoj.

Fanovi, međutim, nisu oduševljeni, pa su rubrike za komentare nakon što je otkriveno da je Arinin novi dečko oženjen preplavile negativne reakcije. "Ona nije dobra osoba", "Može li ona da obrati pažnju na slobodnog čoveka?", "Kad je pre ovako srećno zaljubljena?", "Rasturačica brakova"... neki su od komentara.