Izvor:Foto: TV Pink printskrin/Zadruga 7 Elita

Gde je pas Vesna posle izbacivanja iz "Elite"? (FOTO)

Izvor: Nportal

11.07.2024.

22:16

JANJUŠ je rekao da će nakon "Elite" morati da traži stan, te da ne želi da Vesna bude stalno zatvorena dok se on ne snađe.

Pre par meseci je Marko Janjušević dobio psa Vesnu, a ona je sve do pre par dana bila sastavni deo rijalitija.

Još u januaru je Uroš Stanić želeo da iznenadi Marka Janjuševića Janjuša, te je zamolio Drvo mudrosti da zadrugaru poklone psa. Tada je produkcija poslala kostim psa, kojeg je Uroš morao da nosi 48 sati, a Janjušević da se brine o njemu.

Kada je Uroš odradio uspešno zadatak, na imanje u Šimanovcima je stigla Vesna.

BloombergAdria.com

Otkako je Marko Janjušević Janjuš dobio psa, svi zadrugari su se jednako brinuli o njoj. Vesna je pobrala simpatije svih takmičara kao i gledalaca, a kada je napustila "Elitu" mnogi elitari su se rastužili. Sada je konačno otkriveno ko se stara o njoj.

Naime, Janjuš je rekao da će nakon "Elite" morati da traži stan, te da ne želi da Vesna bude stalno zatvorena dok se on ne snađe. Pas je otišao kod jedne Markove prijateljice koja ima veliko dvorište i koja će sigurno brinuti najbolje o Vesni do daljenjeg.

U pitanju je Gordana DŽehverović, poznatija kao Mama DŽehva, koja je to otkrila na svom Instagram profilu. Ona je podelila stori na kojem se vidi da je Vesna kod nje i da uživa u dvorištu, a do kada će tamo ostati, ostaje nam da ispratimo.

(Kurir)