Izvor:Foto: Profimedia

BRITANKA ISTERALA NOLETA SA TERENA: Đoković joj se izvinjavao

Izvor: Nportal

12.07.2024.

18:30

NAJBOLJI teniser svih vremena Novak Đoković glavna je zvezda i ovogodišnjeg Vimbldona, međutim to ne znači da ima "povlastice" u odnosu na svoje kolege.

Tako je, kao i svi ostali, morao da napusti trening nakon dogovorenog vremena, pošto mu kao sedmostrukom osvajaču ne sleduje "ni minut preko".

Mlada britanska teniserka DŽesika Metjuz (19) ispričala je da je Đoković prekoračio dozvoljeno vreme za trening pet minuta, pa ona morala da ga "istera".

- Izvini, izvini, idem odmah - rekao joj je Đoković i odmah prišao da se izvini pokupivši rekete, a svoju stranu priče mlada Britanka otkrila je za "ITV". 

- Trebalo je da treniram sa Klarom Tuson, imali smo samo pola sata, tako da smo se pogledale i rekle - vreme je. Odmah je Novak počeo da se izvinjava jer je trenirao sa sinom Stefanom - dodala je ona.

- Bilo je to ludo iskustvo, izbaciti Novaka sa terena dok su ga svi gledali... - objasnila je svoj postupak mlada DŽesika, koja je ipak bila na zadatku kao sparing partnerka pomenute Dankinje, tako da je Nole morao da im prepusti teren.

DŽesiki ovo nije bio prvi put da sretne Noleta dok on trenira. Ona je pre šest dana na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa najboljim svih vremena kog je sačekala da završi sa treningom te ga je zamolila za sliku, na šta je Đoković rado pristao. 

Interesantno, njih dvoje su napravili zajedničku fotografiju i tokom prošlogodišnjeg Vimbldona.

BONUS VIDEO:

(Mondo)

#DŽesika Metjuz #teniserka DŽesika Metjuz #Novak Đoković #Novak Đoković uživo #Novak Đoković vesti #Vimbldon #Novak Đoković Vimbldon