Izvor:Foto: Tviter printskrin/@HenryJFoy

HIT GRIMASE: Italijanska premijerka nema strpljenja za Bajdena

Izvor: Nportal

12.07.2024.

19:20

REAKCIJA Đorđe Meloni dok je čekala Bajdena i Stoltenberga već je postala hit u medijima i na društvenim mrežama.

Samit NATO saveza održan je u Vašingtonu u Sjedinjenim Američkim Državama na kojem se govorilo o povećanju stepena bezbednosti članica kao i o situaciji na ukrajinskom frontu.

Amerika je potvrdila novu pomoć Ukrajini, a "zvezda" samita postala je italijanska premijerka Đorđa Meloni koja je pokazala da nema mnogo strpljenja.

Kako se vidi na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama, ona je razgovarala sa predsednikom Finske Aleksandrom Stubom dok je čekala sa ostalima predsednika SAD-a DŽozefa Bajdena i Generalnog sekretara Alijanse Jensa Stoltenberga.

Očito da su već neko vreme stajali i pričali zbog čega je Melonijeva izgubila strpljenje kada je prvo prevrnula očima nakon čega je, prema pisanju "NJujork posta", pogledala u levu ruku iako na njoj nema sat.

Nije poznato o čemu su razgovarali, ali su njene grimase dovoljno rekle koliko joj ti razgovori prijaju kao i čekanje na nastavak obraćanja i sastanaka.

Takođe, kada se konačno pojavio Bajden, srdačno se pozdravila sa njim iako su mnogi naveli da Meloni i nije želela da se poljubi u obraz sa američkim predsednikom.

(Mondo)