Izvor:Foto: ATA images/L. L.

ČULA DA JE TRUDNA: Znala sam da mogu proći kao Goca i Miksi

Izvor: M. Pantić

14.07.2024.

01:13

"NISAM ni sama sigurna kada je "pukla" ljubav, ali mislim da sam za ovih šest meseci shvatila da sam samo ja ta koja pruža ljubav."

Rijaliti "Elita" poslednja klapa - veliko finale u Šimanovcima, a jedan od najupečatljivijih učesnika ove sezone, Jelena Ilić, takmičenje je završila kao 16.

NJen krah braka sa Ivanom Marinkovićem, još jednim rijaliti učesnikom, bio je jedna od glavnih tema u rijaliti imanju, a nakon ispadanja za kamere "Nportal.rs" kaže da joj je suprug sad u drugom planu jer je saznala da je njena sestra u drugom stanju.

- Čula sam se sa porodicom, sreći su svi što sam izašao. Ne smeju se baš mojim postupcima, ali su srećni, pogotovo što mi je sestra trudna. To sam sad saznala, ne mogu da opišem koliko sam srećna. To mi je najleše što sam mogla da čujem - započinje priču Jelena i osvrće se na prekid ljubavi sa Ivanom:

BloombergAdria.com

- Nisam ni sama sigurna kada je "pukla" ljubav, ali mislim da sam za ovih šest meseci shvatila da sam samo ja ta koja pruža ljubav. Mislim da je to davno puklo, mislim da mi ne volimo jedno drugo. Ne mogu da kažem da nije bilo emocija, ali previše je bilo loših stvari koje nisam mogla da potisnem. Ja sam mamina i tatina princeza i uvek sam sve imala i sama zarađivala, a dobijala i od roditelja. Navikla sam na normalan život, a Ivanove insinuacije o finansijama su budalaštine koje mene ne interesuje. Da sam htela život na visokoj nozi ne bih se udala za njega, nego za nekog ko ima para. LJubav je bila jedini razlog zašto sam se udala.

BloombergAdria.com

Jelena i Ivan su se dugo borili za potomstvo, a na pitanje da li, da su je u podsvesti ikada mislila da može da prođe kao Ivanove bivše partnerke, Goca Tržan i Miljana Kulić, ona odgovara:

- Ne baš tačno tako da sam to videla, ali sam mu milion puta rekla da čovek s kojim dobiješ dete mora da ti uliva poverenje u svakom smislu, ne samo finansijskom - zaključuje Jelena. https://www.youtube.com/watch?v=p1MEW7iuOJU