Izvor:Foto: I. Marinković, D. Dozet, N. Fifić

"Umem da budem rđa, pa se kajem i Bogu molim"

Izvor: Nportal

14.07.2024.

09:22

TANJA Bošković dan-danas pleni kako talentom, tako i lepotom. Govoreći i o svom vedrom duhu, takođe, koji se i te kako odrazio na njen izgled, glumica nije skrivala ni koliko je samo molitva leči.

- To sam ja, pušim 50 godina, a i dalje sam zdrava krava - počela je, pa dodala:

- Znate, ja ne pijem lekove, nemam nikakve intervencije na sebi, ni spolja ni unutra, osim što se Bogu molim, idem u crkvu, trudim se da budem bolja od sebe, a umem da budem rđa kakvu zemlja ne drži, pa se kajem.

BloombergAdria.com

Ni tu se, međutim, nije zaustavljala.

- Kajem se i molitva me leči, ne razboljevam se. Imam 71. godinu, kijavicu nisam imala 30 godina - naglasila je Tanja u emisiji „Kec na jedanaest.

Svojevremeno, podsetimo, Tanja je naglasila kako je fizički poslovi čuvaju od poroka.

BloombergAdria.com

- Teški fizički poslovi su tu da ne bih postala narkomanka ili alkoholičarka. Uzmem da spremam kuću. Tihe poslove, ne uključujem usisivač, mada sam često bila u toj napasti. Čitanje mi ne ide od ruke u kasnim satima, mora fizički da se desi nešto. Komplikovan je ovaj zanat, lako nam je se popeti u visoki adrenalin, ali nikada ne naučimo da izađemo iz uloge. Jako je teško izvući se iz velikog adrenalina, tad se postaje boem. Nije to lako, ali je divno - objasnila je bila jednom za „Informer".