Izvor:Foto: Antonio Ahel/ATAImages / Shutterstock

Privedena Tea Tairović nakon nastupa u Makedoniji

Izvor: Nportal

14.07.2024.

15:00

KAKO MEDIJI prenose Tea Tairović još jedno je završila u policijskoj stanici. Ovo puta u Makedoniji.

Nakon sinoćnog nastupa u Prilepu, javnost je uzburkala vest da je popularna pevačica Tea Tairović navodno privedena u Makedoniji. Ova vest je izazvala brojne spekulacije i interesovanje medija, ali za sada se pevačica nije oglašavala na tu temu.

BloombergAdria.com

 

Izvori bliski pevačici nisu potvrdili ovu vest, ali su se pojavile brojne sumnje i spekulacije o tome šta se tačno desilo nakon njenog nastupa u Prilepu. Mnogi fanovi su izrazili zabrinutost i želju da čuju zvanično saopštenje od Tea Tairović.

BloombergAdria.com

 

Nakon što se vest proširila, društvene mreže su preplavljene komentarima i pitanjima o sudbini popularne pevačice. NJeni fanovi su izrazili podršku i nadu da će se situacija brzo razjasniti, dok su mediji počeli intenzivno da istražuju ovaj slučaj.

Iako su mnogi očekivali da će Tea Tairović dati zvanično saopštenje povodom ovog događaja, pevačica se za sada još uvek nije oglasila. NJeni fanovi sa nestrpljenjem iščekuju informacije o tome šta se zaista desilo i nadaju se da će se situacija što pre razjasniti.

Republika