Izvor:Foto: Profimedia

PORODICA UBIJENOG MUŠKARCA "Stradao zbog mržnje prema Trampu"

Izvor: Nportal

14.07.2024.

18:27

IDENTIFIKOVAN je čovek koji je ubijen u atentatu na Donalda Trampa na njegovom mitingu u Pensilvaniji.

Kori Koperatore, penzionisani šef vatrogasne službe grada Bafalo, sedeo je iza bivšeg predsednika, kada ga je upucao i ubio naoružani napadač 20-godišnji Tomas Metju Kruks.

NJegova sestra se oglasila na Fejsbuku.

- Mržnja prema jednom čoveku oduzela je život jednom čoveku koga smo najviše voleli. Bio je heroj koji je štitio svoje ćerke. NJegova žena i devojke su upravo preživele nezamislivo. Moj mlađi brat je upravo bio napunio 50 godina i imao je još toliko života da doživi - napisala je ona i dodala:

BloombergAdria.com

 

- Mržnja nema granica, a ljubav nema granica. Molite se za moju snaju, nećake, moju majku, sestru, mene i njegove nećake jer ovo izgleda kao užasna noćna mora, ali znamo da je to naša bolna stvarnost.

Atentat na bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa izveo je u subotu na predizbornom skupu Tomas Metju Kruks, 20-ogodišnjak iz severoistočne savezne države Pensilvanije, kako ga je identifikovao Federalni istražni biro (FBI). Tramp je ranjen u uho ali se sada oseća dobro, dok je napadač ubijen, a jedna osoba je poginula u napadu i još dve su ranjene, piše Dejli mejl.