Izvor:Foto: ATA images, Igor Marinković

"ONI SU MOJ PONOS": Deca stala na Draganinu stranu

Izvor: Nportal

17.07.2024.

19:56

O NJIHOVOM razvodu se i posle nekoliko meseci govori.

NJihova deca, sin Marko i ćerka Manuela, ostala su sa pevačicom u Austriji, a Marko je iznenadio javnost kada je nedavno otpratio tatu sa društvenih mreža.

BloombergAdria.com

 

Dragana je uvek isticala da ima izuzetno prisan odnos sa decom, te je jednom prilikom otkrila kako oni brinu za nju čak i kada su odvojeni.

- Oni uživaju, ponosni su na mamu, što je prirodno i normalno - rekla je tad Dragana.

- Jako su pažljivi, šalju mi poruke, pitaju me da li sam se umorila. Ja im kažem: "'Deco, šta vam je, pa znate svoju majku". Mama je stena. Nije sve uvek lagano, ali ja sam ponosna na sebe kako izdržavam - dodala je svojevremeno pevačica za "Premijeru".

Podsetimo, Dragana je priznala da su se Toni i ona rastali još pre tri godine, te da sve vreme žive na različitim adresama, što je iznenadilo sve.

BloombergAdria.com

 

Toni je započeo novi život, te se uveliko piše da sa novom izabranicom živi u Nemačkoj.

Toni želeo pomirenje

Iako su se 2021. godine rastali, Toni je Dragani na snimanje programa njihove televizije oko novogodišnjih praznika 2022. godine slao buket cveća sa specijalnom porukom.

- Volim te kao prvog dana - pisalo je u poruci, što je Dragana pred svima prokomentarisala:

- Jao, od Tonija! A od koga bi drugog... Samo on, nema ko drugi! Kao prvog dana, kaže... Dobro... On je prepun iznenađenja, definitivno, ovo nisam očekivala.

Blic