Izvor:Foto: ATA images

ODRASTAO U SIROMAŠTVU: Mile sada uživa u luksuzu

Izvor: Nportal

20.07.2024.

10:18

PEVAČ Mile Kitić i njegova supruga Marta, potrudili su se da poštenim radom obezbede lagodan život.

Osim nežnih boja koje asociraju na luksuz, u domu Mileta i Marte Savić dominiraju i drečave boje, ali i detalji.  

Marta i Mile su opremili dom skupocenim nameštajem, vila je opasana visokim zidinama sa crnom ogromnom kapijom, a roletne na prozorima spuštene, kako bi zaštitili svoju privatnost od pogleda prolazniks sa ulice. Bazen se nalazi u centru dvorišta, imaju i bilijar salu salu, ogroman garderober, nagađa se da je par izdvojio preko pola miliona evra za opremanje svog doma. Imaju i prostranu bela kuhinja.

- Rođen sam na selu. U porodici je bilo nas petoro dece. Živeli smo od zemljoradnje. Nismo bili baš siromašni, bilo je hrane, pića, stoke, ali nismo mogli da priuštimo sebi sve što smo želeli, na primer, dobar bicikl, i tako neke stvari - ispričao je Mile svojevremeno.

- Spavali smo u kući gde se samo ložila jedna peć, ostale sobe su bile hladne, bez grejanja. Bilo je toga i da sam spavao na mestima gde je vlaga, na buđavom dušeku. Nije bilo ni dobre garderobe, ni cipela, ali smo bili zdravi. Zato sam sad zdrav. Bar sam tako čuo da ljudi koji se malo namuče kroz detinjstvo i život, čak duže žive - prisetio se pevač tada za domaće medije.

(Blic)