Izvor:Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DOBILA ŠAMARČINU: Aleksandra od bivšeg trpela nasilje

Izvor: Nportal

21.07.2024.

08:46

PEVAČICA Aleksandra Mladenović važi za jednu od najpopularnijih na estradi, ali poznata je i po burnim vezama.

Jedno vreme je bila u vezi sa kolegom Isakom Šabanovićem, a u javnosti je kružila priča da ga je ona izdržavala: 

- Isaka nisam finansijski izdržavala. Kupim mu poklon, tako nešto, izdržavala ga nisam. Kad čujem njegovo ime šta probudim u sebi? Pa, ništa- izjavila je pevačica pa se osvrnula na raskid i ljubav: 

- To nije bila ljubav. To je bio promašaj. Ja nemam lepo mišljenje o njemu. On se lepo predstavlja samo ovako, medijski, ali nije iskren. 

Priznala je da je od Šabanovića dobila šamar,  da je prema njoj bio nasilan: 

- Neiskren je, jako. Jedino što ću reći ovog puta je da je nasilan. On je jedini muškarac od kog sam ja doživela nasilje. I fizičko i psihičko nasilje sam doživela od njega. Zbog njega sam razočarana u muški rod - jasna je bila Aleksandra i dodala: 

- Od njega sam dobila šamar. Šamarčinu! U Beču je to bilo. Svađali smo se bili, bio je ljubomoran. Vređao me je sve vreme što sam kupovala torbe. Šta god da sam kupovala... Kaže mi da on to ne može da mi priušti, a ja mu nikad ništa nisam tražila, ja sam sebi sve sama priuštila. Meni ne treba muškarac da me finansira, ja samu sebe finansiram - zaključila je za "Hype".

Jednom prilikom pevačica je rekla da ne želi nikakav kontakt sa Isakom. 

#Aleksandra Mladenović #Isak Šabanović #Aleksandra Mladenović i Aleksandra Šabanović #VIP #raskid Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović