Izvor:Foto: A.K/ATA images

"MOLIM?" Biković tokom snimanja saznao za ZDRAVSTVENI PROBLEM

Izvor: Nportal

21.07.2024.

13:54

MILOŠ Biković godinama radi skoro bez slobodnog dana, te veoma malo ima slobodnog vremena za odmor i opuštanje.

Baš zbog tog turbo tempa zdravlje Miloša Bikovića može biti narušeno, što srećom u njegovom slučaju se nije desilo, a od kada je postao otac trudi se da sebi pravi takav raspored da najveći deo vremena provede sa porodicom.

Ovih dana mladi glumac boravi u Kini na snimanju novog filma, a na jesen se priprema za novu sezonu kultne serije "Južni vetar".

BloombergAdria.com

Treći deo omiljene serije snimaće se u Beogradu i u Beču, a jedna od lokacija biće im i dvorac Ebenfurt, odnosno porodični dom popularne pevačice Dragane Mirković.

Glumci su uvek puni anegdota sa snimajućih dana, a jednu takvu ispričao je i dramski umetnik u emisiji "Kec na jedanaest" nedavno.

Detalj sa seta mnoge je u prvi mah zabrinuo jer je u pitanju zdravlje Miloša Bikovića. Ipak, razloga za brigu nema jer je sve u najboljem redu, a glumac je o svemu sa osmehom govorio.

- Imamo tu jednu scenu koju smo snimali Aleksandar Berček i ja za ovaj drugi deo u bolnici. Ja sam bio prikačen na neki aparat i mi smo tražili da taj aparat ima samo kao vizuelni neki efekat.

Dok smo snimali scenu zamolili smo sestru, ona je samo rekla "Važi, važi", u redu neće on ništa da pišti. I sad mi igramo scenu i aparat krene: "Pi, pi, pi, pi!".

Nastavljamo mi da igramo, ono opet. I mi kao "Stop. Izvinite, možete li samo da sredite da ne pišti, a ona me pita "Šta radite Vi?" Ja se zbunio upitah je "Molim?".

Ona me pita da li sam srčani bolesnik, a ja joj kažem koliko znam, nisam. Ispostavilo se da mi pritisak i puls nenormalno skaču. 

BloombergAdria.com

Što kaže Aleksandar Berček nikada nismo merili šta se glumcu dešava kada proživljava taj emotivni stres koji mi glumimo.

Razloga za brigu nema - zdravlje Miloša Bikovića je odlično ali je zaista zanimljivo da saznamo kroz šta oni prolaze dok glume određenog lika.

(Gloria)