Izvor:Foto: M.P./ATAImages

NIJE ONA KRIVA... Indira objavila razvod - bivši se oglasio

Izvor: Nportal

23.07.2024.

15:36

NEKADAŠNJA predstavnica grupe "Kolonija" objavila je da se nakon 11 godina braka rastaje od svog nekadašnjeg saradnika i supruga Miroslava...

U svim medijima odjeknula je vest da se nizu razvoda na balkanskoj javnoj sceni pridružuje i pevačica Indira Levak.

Nekadašanja predstavnica grupe "Kolonija" objavila je da se nakon 11 godina braka rastaje od svog nekadašnjeg saradnika i supruga Miroslava.

- Osećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno deli poslovne i privatne trenutke, podelim i ovu vest. Moram objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja doneli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati, napisala je Indira.

BloombergAdria.com

Inače, Indiri je ovo bio drugi brak, a ranije je bila devet godina u braku s Narcisom Mujkićem. Upoznali su se 2000. u Makarskoj i nakon godinu dana su izgovorili 'da'. Kada su se razveli, Narcis je rekao kako je on kriv za sve jer nikada nije bio uz Indiru kada ga je trebala.

- Indira nije ništa kriva. Uvek sam trčao za poslom i za novcem. Sve sam to radio za nas oboje, ali nisam shvatao da njoj treba nešto sasvim drugo. Ona svoj posao nikada nije donosila kući, a ja jesam, ispričao je Narcis 2010. za Extru.