Izvor:Foto: Jutjub printskrin/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal/ATA images

"Borba za egzistenciju - nas osmoro u jednoj prostoriji..."

Izvor: Nportal

23.07.2024.

17:57

GLUMAC je pre nekoliko godina promenio svoj život iz korena...

Branko Janković napustio je grad, vratio se u svoje rodno mesto i posvetio je poljoprivredi i kozarstu. On sada uz podršku supruge živi san.

Zapazili smo ga u seriji "Vojnoa akademija", koja ga je proslavila, a onda je osvojio srca publike fenomenalnom ulogom u "Tatama". 

Izuzetno je angažovan i pred kamerama, i u pozorištu, ali ne zapostavlja nikako ni svoje ogromno imanje na kojem ima više od 2.000 koza.

BloombergAdria.com

- Čovek u sebi ima potrebe, talenat i mogućnosti da realzuje svoju ličnost kroz posao, ili mom slučaju poslove. Ja sam u glumačkom poslu neko ko ima dosta uloga i mnogo radi, tako da mi je ovo kao neka treća vrsta realizacije moje ličnosti. Budućnost Srbije je u proizvodnji hrane, poljoprivredi sa finalnim, ozbiljnim proizvodom, objasnio je glumac koji su glavni razlozi zbog kojih je mir potražio u Gunjacima blizu Osečine.

- Ovo je kuća u kojoj sam rođen, moja dedovina i pradedovina, a tu mi sad i deca odrastaju, istakao je.

BloombergAdria.com

Jankovićeva majka otkrila je da je u detinjstvu bio miran i povučen. Do osnovne škole, koju je završio u rodnom kraju, svakog dana pešačio je četiri kilometra u jednom pravcu. Najveća želja bila mu je da vozi kamion, zbog čega je upisao Srednju saobraćajnu školu u Zemunu, a to je podrazumevalo život u studentskom domu.

- U jednoj sobi spavalo je nas osmoro, imali smo zajedničko kupatilo. Da bih obezbedio egzistenciju, radio sam razne poslove preko omladinske zadruge. U domu je bilo dosta aktivnosti, pa sam išao na časove veronauke i šah, a tu sam se zainteresovao i za glumu.

Glumac sada sa svojom suprugom ima dve ćerke i sina.

Kako kažu, privilegovani su što njihova deca mogu da odrastaju u Beogradu, ali i u netaknutoj prirodi, okruženi domaćim životinjama, i uživajući u igri pod otvorenim nebom.

BONUS VIDEO: