Izvor:Foto: Profimedia

LJUBILA JARIĆA, A SADA: Lima ne krije simpatije prema Novaku

Izvor: Nportal

24.07.2024.

12:56

SLAVNA manekenka Adrijana Lima u više navrata je pričala koliko je oduševljena potezima čuvenog tenisera Novaka Đokovića.

Nakon rastanka od Marka Jarića, Adrijani Limi je Srbija svakako ostala u srcu, te je često možemo videti kako na sportskim takmičenjima navija za našu zemlju zajedno sa ćerkama.

BloombergAdria.com

Ona je takođe veoma bliska prijateljica sa Anom Antić, ćerkom legendarnog srpskog trenera i nekadašnjeg fudbalera Radomira Antića, a neretko ostavlja komentare i lajkuje slike Markovoj rođenoj sestri Tamari na mrežama.

Lepa Brazilka je takođe svim srcem uz našeg najboljeg sportistu, i to ne krije.

BloombergAdria.com

- Znate, pod broj 1, ja sam veliki fan Novaka Đokovića. Udata sam za srpskog košarkaša, i on je veliki fan. Sjajno je videti da podržava svoju zemlju, da mu je stalo do dece i da radi tako dobar posao u pomaganju deci na mnogo različitih načina. Mnogo sam ponosna na njega - rekla je jednom prilikom Adrijana, a snimak se ponovo deli na društvenim mrežama.

"Ova žena je naš najveći nacionalni gubitak", glasio je komentar sa mreže "X" za bivšu sprsku snajku kako je mngo zovu.

BloombergAdria.com

Adrijana je svojevremeno bila u braku sa Markom Jarićem, sa kojim ima dve ćerke.

Đoković, inače, trenutno boravi u Crnoj Gori, gde se sprema za predstojeće Olimpijske igre, na kojima puca na zlatnu medalju. U ovoj zemlji redovno trenira, a ogromna armija fanova čeka svaki trenutak da se slika sa njihovim idolom, koji ih uvek maksimalno ispoštuje.