Izvor:Foto: N. Skenderija, ATA images

VELJKO BEŽAO OD POLICIJE U CG: Kroz prozor, pa niz oluk

Izvor: Nportal

26.07.2024.

09:52

VELJKO Ražnatović, koji je nedavno postao treći put otac, nikada nije krio svoju problematičnu prošlost.

Mladi bokser godina unazad živi u Titelu sa suprugom Bogdanom i sinovima, a jednom prilikom ispričao je da ga Beograd ničemu dobrom nije naučio. Prestonicu je rado zamenio manjim mestom, ali komšije iz Bečića, gde Ceca poseduje stan, se dobro sećaju nestašluka koje je pravio.

BloombergAdria.com

- Često su dolazili kad su bili klinci. Sad su odrasli ljudi, imaju porodice, pa im ovo mesto više nije atraktivno. Pravili su često žurke, čula se buka, ali to su mlada deca, razumljivo je. Sad su baš dobri, nisam verovao da će izrasti u takve ljude. Jednom je došla policija, a Veljko je izašao kroz prozor, pa niz oluk da bi im pobegao. On onako žilav i mršav, šta je to za njega. Gledao sam s moje terase, bilo mi je smešno - priča sagovornik.

BloombergAdria.com

- U poslednje vreme ih nismo sreli. Ranije su stalno dolazila deca. Anastasija je bila divna devojčica, sada je prava mlada žena. Veljko je u ono vreme bio pravi buntovnik, voleo je žurke, provode. Iskreno, mislila da će on otići nekim lošim putem i da će biti taj lik iz noćnih života sklon problemima, međutim, sve nas je iznenadio. Tako mlad, a već velika porodica i život na selu - rekla je.

(Kurir)