Izvor:Foto: ATA images

"BILA JE TO PREKRASNA LJUBAV": Eva trećeg muža najviše volela

Izvor: Nportal

26.07.2024.

13:43

GLUMICA Eva Ras iza sebe ima burnu ljubavnu priču.

Kad je bila mlada bila je izuteno lepa i šarmantna, a život je odredio da ima tri braka. Kada je prvi put krenula bračnim stazama, imala je 18. godina. Eva je otvoreno govorila o svojim muževima: 

- LJubav je nešto što nam Bog podari ili ne podari. Ali i kad podari, možemo je izgubiti. LJubav je takvo biće, takvo stvorenje, koje može da nas napusti svakog trena. I ja sam to u mom životu doživela kad sam se sa 18 godina udala za dečka koji nije mogao da živi bez mene. Koji je umirao kad me ne vidi. I jednog jutra se probudio i rekao da ga je sramota što me je oženio. Jer sad vidi da ja uopšte nisam takva kako je on mene video. I da to sad svi znaju da je on mene video kroz ljubav, to jest slepu ljubav, i da nije video koja sam ja budala- rekla je ona tada.

Ipak, glumica ističe da je trećeg muža Radomira Stevića Rasa najviše volela i njegovo prezime je do danas zadržala: 

- Bila je to prekrasna ljubav. Pitam se zašto sam osuđena da ostanem bez njega, bez mog Rasa. Posle njega samo želim da umrem i odem gore da buem s njim. Znate li kako me je na kvarno oženio? Upoznala sam ga u utorak, a u subotu sam se udala za njega. Ma, odmah posle mog drugog razvoda, imala sam 22 godine. Nisam se čak ni poljubila s njim, a već je insistirao na tome da me oženi. Saletao me je pet dana, a onda sam mu odgovorila: „Da, udaću se za Vas“. Tako je i bilo. Od dana kad sam postala njegova žena zaista sam osetila šta znači prava sreća, a kasnije i kad smo dobili ćerku Krunu. On mi nijednog trenutka nije dozvoljavao da u kući pričam o poslu, nije želeo da me gleda nervoznu. Nikada u kući nije pomenuta ta reč, onda možete misliti koliko smo imali lepih stvari za razgovor. Osnovali smo i Teatar nacionalne drame 1964. godine, gde su se izvodila dela domaćih pisaca, a tri godine kasnije ja sam stekla svetsku slavu zahvaljujući ulozi u filmu „LJubavni slučaj“. Čak i tada kad sam putovala i muškarci me bili željni, nikada nisam pogledala drugog. Aman, nikada nisam pala u iskušenje da pomislim, a kamoli da prevarim muža - ispričala je ona jednom prilikom za "Nova S".