Izvor:Foto: Instagram printskrin/slobodan_sarenac_official

"BRATE MOJ!" Durent oduševljen kad je čuo ko je u studiju RTS

Izvor: Nportal

29.07.2024.

16:41

AMERIČKI košarkaš Kevin Durent nije mogao da promaši koš na utakmici protiv Srbije - pogađao je iz svih pozicija, aiako je propustio sve pripremne mečeve zbog teške povrede.

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je od selekcije SAD rezultatom 110:84 na u prvom kolu grupe C na Olimpijskim igrama u Parizu.

NBA superstar Kevin Durent ubacio je 23 poena uz samo jedan promašaj, a po završetku utakmice imao je zanimljiv razgovor sa novinarom RTS-a Slobodanom Šarencom.

- Pre svega, kaži "ćao" Nenadu Krstiću koji je u studiju - poručio je Šarenac, na šta se Kevin Durent oduševio i uz osmeh dodao:

- Nenade, brate moj! Vidimo se uskoro. Ti si mi jedan od omiljenih saigrača - uzviknuo je NBA as koji se obraćao direktno Krstiću u kameru.

Kevin Durent i Nenad Krstić igrali su zajedno u Oklahomi od 2008. do 2011. godine, a Šaranec ga je pitao i to da l bi sad izašao negde u Srbiji s Krstićem:

- O da, da. Svakako - s osmehom je istakao slavni as.

BloombergAdria.com

 

Durent se nakon ushićenja zbog Krstića osvnruo i na samu utakmicu:

- Neverovatna utakmica, naš tim ima neverovatnu 'dubinu' i momci izlaze na teren da igraju veoma snažno kada god dobiju šansu. Moje je bilo da izađem i da pogađam šuteve i to je moja uloga - poručio je Durent pre nego što je još jednom poslao pozdrav Krstiću.