Izvor:Foto: ATA images

"Umrla je u 48. godini, to je bio šok za moju porodicu"

Izvor: Nportal

30.07.2024.

11:13

PEVAČ Miloš Bojanić celo leto provodi na Crnogorskom primorju u Baošićima, kraj Herceg Novog, gde ima vilu i brod koji nosi ime Lela.

Brod je ime dobio po njegovoj pokojnoj sestri Cvijeti, koju su od milošte svi zvali Lela. Bila je dve godine mlađa od Miloša i iznenada je umrla.

- Rođena sestra mi je mlada umrla, u 48. godini. Ona je bila udata u komšiluku u Bosni, u blizini moje kuće. Samo je pala kao pokošena, ne volim o tome ni da pričam... To je bio veliki šok za moju porodicu, moja majka se nikada više nije nasmejala otkad se to dogodilo. Gubitak sestre, uhh... Ne znam kako sestra voli sestru, ali ljubav sestre prema bratu je nešto najlepše na svetu - rekao je jednom prilikom za domaće medije Bojanić, pa dodao:

- Od moje sestre imam tri ćerke, one su moja duša. U njima vidim tu ljubav i nežnost koju muško dete nikada ne može da ti pruži. Moja sestra je umela da sedne kod tate ili mene, pa nas ljubi, mazi, pruža nam ljubav kakvu dečaci ne znaju... Nije ona mene volela više nego ja nju, to je glupo govoriti, ali kada ona mene poljubi u oko... I sada osećam taj poljubac, tu nežnost.

BloombergAdria.com

 

Bojanić je često spominje i uvek kaže da je njena smrt, definitivno, najteži trenutak u njegovom životu.

- Bol za mojom sestrom nikada neće proći. Ona se zvala Cvijeta, po našoj baki koju ne pamtimo, ali mi smo je svi zvali Lela. Ona je samo dve godine bila mlađa od mene. Jednom je došla da je vodim kod lekara, i sedimo mi u čekaonici i prozivaju tri puta Bojanić Cvijetu, mi sedimo pričamo i ne konstatujemo. Kada se sestra razdrala: „Ima li ovde Bojanića“, mi shvatimo da ona proziva moju Lelu.

BloombergAdria.com

 

Bojanić je doživeo saobraćajnu nezgodu prošle godine, nakon čega mu je bilo ugroženo i zdravstveno stanje zbog povrede na skijanju.

BONUS VIDEO: