Izvor:Foto: ATA images

"MUŽEVI IH VARAJU" Jovana uputila brutalne reči folkerki

Izvor: Nportal

31.07.2024.

16:46

Poznato je da je Jovana uvek bez dlake na jeziku!

Voditeljka Jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, svojim izjavama gotovo uvek podigne prašinu, a zbog iskrenosti često je na meti negativnih komentara.

Poznato je da je Jovana veliki borac za prava žena i ostalih manjina, a sada je reagovala i na izjavu folk-pevačice Jane Todorović da joj je posao na prvom mestu, pa tek onda porodica.

- Kad neko kaže: "E, znaš šta, meni je porodica na prvom mestu, pa posle posao". Ja mislim da je tu ozbiljna laž, meni je posao, pa onda bogami porodica. Meni da je porodica na prvom mestu ja bih bila stalno sa njima, rekla je Jana za domaće medije, a njenu izjavu je podelila Jovana Jeremić.

BloombergAdria.com

- To su Jano izmislile žene koje nemaju šta drugo da ponude. Ženama koje menjaju stvari i istoriju, koje ostavljaju trag u vremenu u životima ljudi oko sebe, a posebno u životu svog muškarca, porodica se podrazumeva. Uvek sam žalila žene koje zavise od muškarca, čekaju milostinju i usput služe da budu mašine za rađanje dece, koje muževi uredno varaju sa uspešnim ženama, napisala je Jovana.