Izvor:Foto: ATA images

UZDRMALA POLA PLAŽE: Karli u ekstra vrelom kostimu

Izvor: Nportal

02.08.2024.

13:03

PEVAČICA Jelena Karleuša je iznenadila fanove svojim atraktivnim kupaćim kostimom.

Jelena je pokazala telo o kakvom mlade devojke samo mogu da maštaju. Od kada je kročila na scenu, važila je za jednu od najpoželjniju mladu damu devedesetih. 

Mnogima je teško da pop diva ima 45. godina koliko savršeno izgleda. Osim dobrog izgleda, definiše je i stil o kome pišu svetski mediji, a Karli nije propustila priliku da jačem polu oduzme dah i fanove iznenadi autfitom čak i kada krene na plažu.

Pevačica se opredelila za fotografiju u žutom kupaćem kostimu upečatljivog dizajna. 

Pevačica je grudi prekrila trakom, pa tako se može reći da kupaći ima  i "donji" i "gornji" dekolte, a predeo stomaka je bio gotovo potpuno otvoren. Međunožje je bilo takođe otkriveno, ali ne toliko da pređe granicu ukusa. 

Vrlo neobičan kupaći je upotpunila sunčanim naočarima koje su joj prekrile pola lica, a komentari ispod fotografije su se nizali: 

 "Najmoćnija riba na planeti", "Ne može nijedna da ti prismrdi devojko", "Karli, pokaži nam ličnu, koliko zapravo godina imaš?", "Zvoni koliko je moćna", "Lepa si ko Bog", "Koliko moći u jednoj ženi", "Bomba", "Kapa dole", "Napunila 18 godina" - bili su samo neki od njih.