Izvor:Foto: V. Danilov/ATA images

SAMO REKAO "JAOO": Željkova reakcija na Jovanino iznenađenje

Izvor: Nportal

02.08.2024.

14:51

JOVANA i Željko su zajedno vodili "Evrosong" 2008. godine u beogradskoj areni. Od tada se 16. godina ne odvajaju jedno od drugog. Važe za jedan od najskladnijih parova na estradi.

Davne 2008. godine i jedno i drugo su bili u emotivnim vezama, ali ljubav koja je planula među njima bila je jača od svega.

Kako godine prolaze, emocije ovog para su svečvršće i bogatije.  Željko i Jovana su 20. januara 2012. u tajnosti izgovorili sudbonosno "da" na Maldivima, na prelepom ostrvu na kom su prvi put zajedno proveli odmor. 

Posle nekoliko dana, tačnije 2. februara, ozvaničili su građanski brak sklopljen na Maldivima, za koji se ispostavilo da je nevažeći.

Dokaz ljubavi Jovane i Željka su svakako njihova deca. Par je sina Kostu dobio 10. aprila 2014. godine, a istog dana nastala je i jedna od najlepših Željkovih balada. Tokom 2017. godine, Kosta je dobio i dve sestre, bliznakinje Anu i Srnu.

U odnosu ovog  poznatog para ne nedostaje ljubavi, ali romantike svakako nedostaje. 

Tokom 2019. godine, Željko je za hrvatske medije uoči koncerta govorio kakav je privatno i priznao da nije baš romantičan, bez obzira na to što je skoro svaka njegova pesma prelepa balada. 

- Nikada se nisam smatrao romantičnim, malo me je sramota - rekao je Joksimović uz osmeh i dodao da se romantičnim stvarima bavi njegova supruga Jovana koja često zna Željku da priredi predivne trenutke.

Željko je imao koncert u Splitu, a Jovana mu je priredila iznenađenje: 

- Ona je meni čestitala rođendan i do pola koncerta nisam video da je ona organizovala lentu preko cele arene i kad su upalili svetlo ja sam rekao ‘jaooo’ - ispričao je Željko Joksimović.

(Hello)

#Željko Joksimović #VIP #Jovana Joksimović #brak Željko i Jovana Joksimović #iznenađenje Jovana Joksimović i Željko Joksimović