Izvor:Foto: Profimedia, Instagram printskrin/sportske_vesti_rs

"NOVAK JE IKONA": Ana otkrila kakav je Nole bio sa 4 godine

Izvor: Nportal

04.08.2024.

16:11

NOVAK Đoković i Ana Ivanović su zapravo odrasli zajedno - poznaju se od najranijeg detinjstva. "Upoznali smo se kad smo imali 4 godine, tad još nismo ni igrali tenis", ispričala je Ana svojevremeno.

"Moj otac i njegov stric su se poznavali još iz školskih dana, pa smo se nas dvoje igrali u pesku. Sad je stvarno zabavno gledati ga kako mu dobro ide.

Uvek je bio zabavan, uvek je pravio neke šale. Znate kakvi su dečaci. Stalno je trčao unaokolo."

BloombergAdria.com

Ana je imala prilike i da igra dubl sa Novakom, pa se dešavalo i da putuju zajedno. "On je moj omiljeni dubl partner, igrali smo turnire za mlađe od deset godina, kao i za mlađe od 12 godina", seća se Ana.

I Novak je imao samo lepe reči za Anu, a kad je objavila da se povlači iz tenisa, to ga je duboko dirnulo. "Gledao sam njeu objavu i emocije su mi se uzburkale, prosto, znam Anu od svoje četvrte godine", kazao je Novak.

Dugo se znamo, mi smo prijatelji, kolege. Znate, mnogo zajedničkih trenutaka smo doživeli na turnirima, u juniorskim krugovima u Srbiji, ali i na međunarodnom planu. Odrasli smo zajedno, naše porodice se poznaju.

BloombergAdria.com

Zaista me je dirnulo kad sam video da napušta tenis. Mogu da zamislim koliko joj je bilo teško da donese takvu odluku i prosto prestane da igra tenis", kazao je Novak.

Jedan od najpoznatijih zajedničkih nastupa Novaka i Ane bio je na "Hopman kupu" u Australiji, gde su zabavljali publiku gafovima između poena.

Snimak pod nazivom "Funny moments" ima na stotine hiljada pregleda, a nostalgičari ga i danas rado komentarišu.

Međutim, čini se da su se Novak i Ana udaljili, a to se vezuje za vreme Đokovićeve svadbe.

BloombergAdria.com

NJegova koleginica nije se tada pojavila na Svetom Stefanu gde su se venčali Novak i Jelena, mada niko nije siguran da li je uopšte dobila pozivnicu.

Ista priča ponovila se i kada se Ana udavala za Bastijana Švajnštajgera - Novaka nije bilo u Veneciji.

"S godinama on je imao svoj put, a ja svoj", kazala je Ana. "Ono što je Novak postigao zaista je neverovatno. Vreme je na njegovoj strani i sigurna sam da bi mogao da završi karijeru sa najviše osvojenih grend slem titula.

BloombergAdria.com

On je ikona u Srbiji, sjajna osoba. Veoma je harizmatičan, zadivljujuće je kako uspeva da ostane miran i pribran tokom meča.

U teškim i odlučujućim momentima u stanju je da odigra najbolje, to je zaista nešto posebno", kaže Ana o Novaku.