Izvor:FOTO: Ata, Printskrin Instagram nemooljagudelj

Nemenja Gudelju u ZAGRLJAJU nepoznate devojke

Izvor: Nportal

05.08.2024.

16:46

OVU FOTOGRAFIJU je podelila i Nemanjina majka Olivera.

Nemanja i Anastasija su nakon odmora ponovo u Sevilji.

Fudbaler leto provodi radno, a čini se da je ista situacija i kod Anastasije.

Iako često imamo prilike da vidimo Anastasiju i Nemanju zajedno na fotografijama, kako sa prijateljima, tako i sa članovima porodice, ovog puta Nemanja je napravio pravi presedan, kada se na Instagramu našla fotografija sa ulica Sevilje, gde je Gudelj u zagrljaju druge devojke.

BloombergAdria.com

 

Fotografiju je podelila Olivera Gudelj na društvenoj mreži, a na njoj je dugogodišnja prijateljica Nemanje Gudelja, koja je takođe iz Sevilje.

- Zauvek zajedno - stoji u opisu dirljive slike, na kojoj se mogu videti dva velika prijatelja, a Olivera je ostavila kratak komentar: Hvala, naša prijateljice!

Nova ponuda

Da podsetimo, fudbaler Nemanja Gudelj dobio je izdašnu ponudu i ozbiljnu temu za razmišljanje kada je njegova karijera u pitanju.

Naime, suprug Anastasije Ražnatović dobio je poziv da se preseli u tabor Al Šababa. Mnogi su se zapitali da li će Gudelj prihvatiti ovu ponudu i sa Anastasijom da se preseli u Saudijsku Arabiju.

Gudelj se jednom dobro naplatio na istoku, još 2017. je iznenadio Evropu kada je napustio Ajaks zbog poziva Tijenđin Tede.

U Kini dobio ček na 5.200.000 evra godišnje, uz ugovor na tri godine, na vreme se naplatio pošto Kinezi više ne plaćaju i dovode kao nekada.

Kako je nedavno prikazano, na "Capology" sajtu tačna zarada koju Cecin zet dobija i to na nedeljnom nivou je 78.846 evra.

(Hello)