Izvor:Foto: ATA images/ Instagram printskrin/stefanovamama13

"NE BAVIŠ SE ONIM ZANATOM, JEL": Sanja potkačila Milicu

Izvor: Nportal

08.08.2024.

08:17

VODITELJKA Sanja Marinković nije želela da štedi reči kada je u pitanju trenutni vid zarade nekadašnje košarkašice Milice Dabović.

Milica Dabović zarađuje od provokativnih fotografija i video snimaka na platformi za odrasle, Onli Fansu. 

Sanja godinama vodi i uređuje emisiju "Magazin In", a važi za jednu od voditeljki koje nemaju dlake na jeziku. 

- U Srbiji šta god da radiš ne gleda se tvoja suština, da si majka - rekla je Milica.

- Ne mogu da te gledaju kao majku kad pokazuješ donji veš! Čekaj, polako - ubacila se voditeljka.

- Mi, žene, smo postale polni organ, to je najveća tuga. Ako ti treba polni organ da daš na tacni da bi hranila dete, dokle smo onda došli... - dodala je Sanja.

- Polni organ, tako je... Daš sebe! - istakla je bivša sportistkinja.

- Rekla si da ideš u krevet u 10, ne baviš se onim zanatom, je l'... - kazala je Sanja potom.

- Još uvek (smeh) - rekla je Dabovićeva.

Milica golišave fotografije postavlja i na Instagram, na taj način navoi muškarce dase pretplate na njenom nalogu na pomenutoj platformi. Sajt je namenjen samo za punoletne. 

Milica je jednom prilikom napravila selfi iz kreveta na kom je pozirala gola, dok je grudi prekrila rukom i tako pozvala fanove da joj pišu.

BloombergAdria.com

 

- Za dopisivanje spremna - napisala je.

Inače, poznato je da bivša košarkašica i reprezentativka Milica Dabović na sve načine pokušava da zaradi novac. Ona se pre dve godine bavila prodajom nošenih stvari iz njenog ormara.

- Ne nailazim na empatiju kod budala. Mnogo više ima mladih devojaka i samohranih majki koje me podržavaju nego ovih koji me pljuju. Sada je takvo vreme, da se radujemo tuđoj nesreći. Ne znam zašto im ja bodem oči. Ovo što radim je predstavljeno skandalozno, ali ja kao i uvek ne marim za to, spojila sam lepo i korisno. Sin mi je na prvom mestu i duboko sam u ulozi samohrane majke! Novac je uvek potreban, pogotovo meni koja trenutno nemam platu kao samohrana majka! Hvala vam od srca, hvala divnim ženama što uvek imaju tople reči za mene - rekla je Milica Dabović jednom prilikom za medije.

- Poptuno je smešno kad kažete novi biznis, to je jedna igrica koja može da se igra iz dana u dan, a i ne mora. Tako sam ja nazvala to. OnlyFans je nešto što mi je donelo novac na brzinu i nešto što će ostvariti moje snove koje sam imala i koje imam. Planiram ove godine da kupim kuću. Nije to tako sjajno i bajno kako svi misle, niti sam se ja otkrila kako su svi očekivali.. Videćemo dokle će to da traje - rekla je Milica Dabović za "Blic" i dodala.

- Samo sam iskoristila lepo i zdravo, naplatila sam svoje telo koje nosim sa stilom i ne stidim se ničega.