Izvor:Foto: Profimedia

KRAJ? Španovićka: "Telo mi vrišti, molim se Bogu za zdravlje"

Izvor: Nportal

08.08.2024.

09:31

SRPSKA atletičarka završila je učešće na Olimpijskim igrama, a reči Ivane Španović posle nastupa zabolele su više od lošeg rezultata.

Ona je, naime, istakla da joj je zdravstveno stanje poljuljano, te da postoji mogućnost da blistavu karijeru završi ranije nego što je očekivala. 

BloombergAdria.com

- Malo mi je teško da pričam za dalje. Nisam neko ko odustaje i ovo je bila ludost da dođem, ali rekla sam i po cenu da mi se raspadne Ahilova i da me iznose, ja ću se pojaviti i pokušaću.

Ali za sada ne znam šta da kažem. Ako sam mogla da zamislim svoj kraj, to bi bilo ovde. Zbog svega verovatno ću bar još malo nešto uraditi, čisto da se pozdravim sa svima kako treba.

Koliko smo puta rekli "ne" nečemu, pa je život okrenuo sve. Jedino za šta se Bogu molim je zdravlje, želja mi ne manjka.

BloombergAdria.com

Ja sam telo izgurala van svih svojih sposobnosti i mogućnosti. Zbog ljudi oko mene, psihičke snage... Ali telo vrišti za odmorom, pa u ovom trenutku ne mogu da pričam za dalje - rekla je atletičarka, a prenosi "Kurir".

Emotivne reči Ivane Španović zabrinule su fanove koji joj neumorno šalju poruke podrške u želji da je u punom sjaju ponovo vide na terenu.