Izvor:Foto: Profimedia

Šta je Bogdan poslao Vlahoviću u PORUCI kada su izvukli SAD

Izvor: Nportal

09.08.2024.

08:35

MNOGO sreće svima doneo je Novak Đoković osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama, a na Šatrijeu su ga pratili i mnogi srpski sportisti, među kojima je bio i srpski reprezentativac i as Juventusa, Dušan Vlahović.

Svi se nadamo da će i drugi naši sportisti "uzeti pelcer" od Novaka i da će se "nakalemiti" na njegov istorijski uspeh i uvećati broj odličja pored imena naše zemlje.

BloombergAdria.com

Velike šanse za tako nešto pružalo se sinoć i košarkaškoj reprezentaciji Srbije, koji su u polufinalu u Parizu izgubili od reprezentacije Amerike rezultatom 95:91, vođstvom SAD.

Fudbaler Dušan Vlahović je otkrio i šta mu je Bogdan Bogdanović poslao u poruci kada su izvukli Amerikance nakon polufinala, što je za sve bilo veliko iznenađenje.

BloombergAdria.com

- Naravno, pratim sve naše sportiste i košarkaše, gledao sam ih i protiv Južnog Sudana i nadam se da će dogurati što dalje, da će ići do medalje. Video sam da u polufinalu poencijalno mogu na Amerikance, ali čuo sam se i sa Bogdanom, on kaže da "ne praštaju..."

BloombergAdria.com

- Nema čega da se bojimo, ako smo na nivou, možemo svakog da dobijemo. Imamo najboljeg igrača na svetu i neke od najbojih igrača na svetu, tako da mislim da nema strepnje ni za koga. Pratim sve i nadam se da ćemo osvojiti što više medalja - otkrio je Vlahović.

(Telegraf)