Izvor:Foto: Profimedia, H printskrin/@kirawontmiss

NEKAD GLUMA, DANAS OI: Ko je fatalna Klaudija Manćineli?

Izvor: Nportal

10.08.2024.

10:52

LETO je u znaku sporta i Olimpijskih igara, a osim takmičenja, imamo prilike da svedočimo i brojnim skandalima.

Za Italiju su ove Olimpijske igre u Parizu bile istorijske kada je u pitanju ritmička gimnastika, jer su po prvi put uspeli da se domognu individualne medalje u ovoj konkurenciji! I to preko Sofije Rafaeli koja je osvojila bronzu.

BloombergAdria.com

Velike zasluge idu na račun Klaudije Manćineli (39), žene koja je trenirala Sofiju i za samo 10 meseci od nje je uspela da stvori šampionku.

Klaudija je na ovom OI dospela u žižu javnosti tokom nastupa u ritmičkog gimnastici, kada kamera prosto nije mogla da se odvoji od nje. Mnogi su bili oduševljeni njenom lepotom i se**ipilom, pa su se društvene mreže "zapalile" od komentara: "Ovaj trener bi mogao da se naljuti na mene kad god poželi", napisao je neko.

Gimnastika joj je prva i najveća ljubav. Odmalena je bila u ovom sportu, dok se obrela i kao glumica i imala je role u nekoliko italijanskih filmova.

Međutim, kroz filmske uloge uglavnom će je pamtiti kao jednu od devojaka sa plesnog podijuma u čuvenoj scei filma "Turista" iz 2010. godine. Filma u kom se radnja dešava u Italiji, u Veneciji, dok glave uloge tumače Anđelina DŽoli i DŽoni Dep.