Izvor:Foto: Instagram printskrin/itslaurenciaga

Imam 33 godine i NEVINA sam - ne zbog religije ili tradicije

Izvor: Nportal

11.08.2024.

12:19

TRIDESETTROGODIŠNJA Loren Harkins ne žali što još nije svoje telo prepustila u potpunosti, u emotivnoj vezi, te je i u četvrtoj deceniji života nevina. Ona ističe da je kod milenijalaca ovo sasvim uobičajena pojava, čak i kada nisu religiozni.

- Ja sam nevina, ali nisam tradicionalna ili religiozna, jer obično je jedno ili drugo, samo volim da sam sama. Dvadesete su tako zbunjujuĆe, svi misle na karijeru. Nisam želela intimne odnose - rekla je.

Harkinsova je jedinica, a brak njenih roditelja bio je buran, pun uspona i padova.

U formativnom periodu, dok je bila tinejdžerka, suočila se sa smrĆu svog oca, Vilijama, koji joj je ostavio pozamašno nasledstvo.

BloombergAdria.com

 

- Obožavam da putujem. Nedavno sam bila u Maroku, Peruu, Kajmanskim ostrvima, Bahamima, Francuskoj, Nemačkoj i Holandiji. Volim da uronim u nove kulture. Tek sada se osećam spremno da upoznam partnera sa kojim bih delila život, ali imam visoke kriterijume. 

Harkinsova kaže da se nada da će razgovor o njenom devičanstvu razbiti stigmu jer dobija "stotine poruka od devojaka u sličnim situacijama".

BloombergAdria.com

 

- Ja sam zdravog duha i tela, nisam društveno potisnuta, već sasvim normalna, uprkos svom jedinstvenom načinu života. Sa mnom je sve u redu - poentirala je Loren, a prenosi "NJyjork post".