Izvor:Foto: Instagram printskrin/marinamamic, Profimedia

HRVATICA TRANSFORMISANA U NOLETA: Podigla prašinu na mrežama

Izvor: Nportal

13.08.2024.

07:57

MARINA Mamić, influenserka i šminkerka iz Hrvatske, iskoristila je talenat koji poseduje u svojim magičnim rukama i napravila transformaciju u čast najvećem srpskom sportisti - Novaku Đokoviću.

Na svom "Instagram" profilu objavila je fotografiju pre i posle, kao i proces mejkap transformacije, pokazavši moć šminke.

Ona je od svojih pratilaca tražila da u komentarima označe Noleta kako bi njeno delo došlo i do njega.

A šta vi kažete, da li je ovo uverljiva transformacija?

Podsetimo, najbolji teniser svih vremena Novak Đoković osvojio je zlatnu olimpijsku medalju, a sinoć je održan svečani doček osvajača olimpijskih medalja ispred Starog dvora.

Više od dva sata pre izlaska sportista na čuvenu terasu skupštine grada Beograda, nekadašnjem Starom dvoru, hiljade ljudi su strpljivo čekale heroje nacije, i to - spremno.

BloombergAdria.com

 

Narod je bio ogrnut srpskim trobojkama, nosio je i dresove košarkaša, i vaterpolo kapice, bile su tu i šajkače, i transparenti, i kape u bojama srpske zastave...

A kada su se junaci olimpijade u Parizu pojavili - nastala je euforija.

Uz pirotehniku i povike "MVP!" dočekan je Nikola Jokić i ostatak košarkaške reprezentacije, šou je priređen kada je na balkon došao selektor "orlova" Svetislav Pešić, koji je zaigrao sa "bronzanim" košarkašima, a to je bio samo početak.

BloombergAdria.com

 

Noge se nisu "odsekle" Aleksandri Perišić, kako je mislila da će to biti posle olimpijskog srebra u taekvondu, skakali su i pevali zlatni strelci Zorana Arunović i Damir Mikec, a vaterpolistima suze bile u očima kada su, uz zvuke "Otpisanih", izašli pred više desetina hiljada građana koji su ih dočekali bakljadom.

BloombergAdria.com

BloombergAdria.com

BloombergAdria.com

 

Posebno je emotivno bilo kada je najbolji sportista sveta, Novak Đoković, stigao na balkon nakon što je ostvario san - osvajanje olimpijskog zlata za Srbiju, a onda se sve pretvorilo u pesmu.

BloombergAdria.com

 

Najpre u himnu, "Bože pravde", a potom u "Veseli se srpski rode", kada se pojavila i Danica Crnogorčević, da bi sve bilo začinjeno stihovima "Igraj i pobedi!", uz opšte poskakivanje i svenarodnu radost.