Izvor:Foto: Profimedia

ODREKLA SE PREZIMENA Kruz sve stiže,ne i da vidi kći 11 leta

Izvor: Nportal

13.08.2024.

15:11

TINEJDŽERKA je nedavno proslavila 18. rođendan, što znači da oca nije videla oko 11 godina.

Tom Kruz bio je najveća zvezda svečane ceremonije zatvaranja Olimpijskih igara, nakon što je na spektakularan način izveo još jednu od svojih čuvenih akrobacija u Parizu.

Glumac se spustio s krova stadiona "Stade de France" tokom spuštanja zastave Sjedinjenih Američkih Država i intoniranja himne njegove zemlje, a potom je spakovao zastavu i motorom se odvezao, noseći čuvenu kožnu jaknu iz filma "Top Gun".

Potom je prikazana ranije snimljena sekvenca u kojoj Kruz iskače iz aviona i pozira pored čuvenog znaka "Holivud", jer je Los Anđeles domaćin narednih Igara, 2028. godine. Kruz je bio vrlo zauzet u poslednje vreme: videli smo ga na brojnim događajima - od Olimpijskih igara do Vimbldona, i koncerata Kolpleja i Tejlor Svift, te na brojnim gala večerama.

Mnogi komentarišu, da glumac stiže svuda osim da vidi rođeno dete, ćerku Suri Kruz, koju je dobio s glumicom Kejti Holms i koja je nedavno prestala da koristi njegovo prezime, te se predstavlja kao Suri Noel.

Poznato je da Tom nema nikakav kontakt sa ćerkom, svojim jedinim biološkim detetom, kao i da ju je poslednji put video kada je ona imala sedam godina.

Tinejdžerka je nedavno proslavila 18. rođendan, što znači da oca nije videla oko 11 godina.

Suri Kruz je izrasla u prelepu devojku, a svi se slažu da što je starija sve više liči na slavnu majku Kejti Holms.

Poznato je da Tom Kruz nije dobio starateljstvo nad ćerkom, kao i da je brakorazvodna parnica, kojom je Holms dobila satrataljestvo, okončana za samo 11 dana.

Iako je po sudskoj odluci Tom Kruz dobio pravo da ćerku viđa 10 dana svakog meseca, dobro upućeni izvori tvrdili su kako je on tu mogućnost odbio iz razloga što Suri nije sajentolog.

BloombergAdria.com

Jedino čega se pridržavao je da plaća troškove njene školarine, odnosno isplaćivao 400.000 dolara godišnje i to sve dok Suri nije napunila 18 godina.

Upravo je Tomova opsednutost sajentologijom presudila i njegovom braku sa Kejti koja se pre petnaestak godina iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i ćerku. Tom je ćerki navodno redovno slao pisma koja je njena majka sakrivala. Potom je u javnost procurila informacija o tome kako je Suri pronašla očeva pisma u kući majčinih roditelja u Ohaju i da je, nakon što ih je pročitala, poželela da vidi sa njim, ali se njena majka tome usprotivila.

- To što ju je odgajila samohrana majka u NJujorku učinilo je Suri takvom kakva jeste. Kejti je uvek stavljala Suri na prvo mesto i Suri voli svoju mamu više od svega. Ona je pametna tinejdžerka, i raste u vrlo inteligentnu zrelu osobu. Ima vrlo blisku grupu odanih prijatelja i tačno zna odakle dolazi - ispričao je nedavno za Daily mail insjader blizak Kejti.

Takođe se šuškalo da je Kejti Holms najverovatnije potpisala "neku vrstu ugovora o tajnosti u kojem kaže da neće reći ništa loše o sajentologiji" kako bi mogla zadržati svoje primarno starateljstvo nad Suri.