Izvor:Foto: ATA images

"Otišao je srećan, ali su tu bile njegove fine koleginice"

Izvor: Nportal

13.08.2024.

15:20

PODSETIMO, Trajković se besno oglasio putem Instagrama nakon žurke.

Đani se oglasio putem svog Instagram naloga nakon žurke koja je sinoć organizovana za naše sportiste, a sada je njegova supruga Slađa Trajković za medije otkrila da je pevač otišao iz kuće presrećan što će ispoštovat naše Olimpijce.

BloombergAdria.com

 

- Svako nosi svoju odgovrnost, to je nefer ili neodgovorno. Đani je otišao je sa punim srcem što će ispoštovati naše sportiste i pevati im. To je njihov obraz što su ispali nefer . Što bi se on otimao, tu su njegove fine koleginice da pevaju - kratko je rekla Slađa.

Podsetimo, Trajković se besno oglasio putem Instagrama nakon žurke.

BloombergAdria.com

 

- Ja dođem u 22h i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju!!! Čekam da pevam... A velike zvezde od mojih kolega naravno održe koncert? A dogovor svi po par pasama!!! Otišao u 5, nisam ni otpevao nijednu pesmu!!! Izvinjavam se braći i drugovima, nije fer!!! Bio tu, al' ponižen - napisao je Đani.

Inače, Đani nije jedini muzičar koji sinoć nije stigao da zapeva našim sportistima, ista stvar desila se i Željku Šašiću.

Đokovića pukle emocije kad je Rokvić

Najemotivniji trenutak na slavlju je bio kada je Nikola Rokvić prišao Novaku Đokoviću i njegovoj supruzi Jeleni i otpevao im pesmu "Romanija".

Jelena i Novak su sve vreme pevali u glas sa Nikolom Rokvićem, a najbolji teniser sveta je podigrao ruke i emotivno pevao svaki stih.

Blic