Izvor:Foto: ATA images

"NIJE FER" Ni Šašić nije pevao na dočeku olimpijaca

Izvor: Nportal

14.08.2024.

08:36

PEVAČ Radiša Trajković Đani, iskazao je nezadovoljstvo povodom nastupa na dočeku naših sportista iz Pariza, tačnije sa završenih Olimpijskih igara.

Osim Đanija, Željko Šašić je takođe izneo svoju verziju priče. Nije uspeo da izvede nekoliko svojih pesama koje su bile posvećene sportistima. Dao je punu podršku kolegi. 

- Nisam stigao, nema veze, nisam stigao da pevam, ali ja ne znam ni ko je to organizovao, da to tako bude, bilo je brdo opreme, muzičara, samo su se smenjivali - rekao je Željko, pa se nadovezao na Đanijevu izjavu da je ponižen jer je ostao do 5časova, a nije otpevao nijednu pesmu zbog kolega koje su, kako kaže, održale "koncert".

BloombergAdria.com

 

- Nije fer, ako ga je neko zvao da peva, da on i ja treba, kao najstariji, da pevamo u 5 ujutru. Meni se nije pevalo, bez obzira što su me zaustavljali tamo, ali se nisam ni na koga naljutio, jer sam došao juče sa puta. Došao sam da se latim mikrofona, i to su očekivali od mene, ali nisam stigao. A kako je vreme teklo, bilo mi je svejedno što nisam stigao, ali da je Đani negde u pravu - jeste. Ako su ga zvali, čovek je hteo da ispoštuje, nije okej. Trebalo je da se napravi neki red, ali nismo znali ko je zadužen u onom metežu. Sve u svemu, bilo je super, stići ćemo sledeći put na red, kada osvoje zlato, onda Đani i ja držimo koncert - rekao je Željko 

Naše  olimpijce je dočekala torta na četiri sprata specikalno dekorisana u duhu olimpijskih igara. 

Prvi sprat je za košarkaše i njihovu bronzu, dok je drugi za našu srebrnu taekvondistkinju Aleksandra Perišić, i prvo zlatno mesto za Novaka Đokovića, Damira Mikeca, Zoranu Arunović i naše vaterpoliste.

(Telegraf)