Izvor:Foto: ATA images

"MOM ŽIVOTNOM SAPUTNIKU": JK se javno zahvalila NJEMU

Izvor: Nportal

14.08.2024.

13:14

PEVAČICA Jelena Karleuša bliske ljude veoma ceni i često voli da im pokaže koliko joj je stalo do njih.

Jelena Karleuša već deset godina neguje prijateljstvo sa Zoranom Birtaševićem koji je njen menadžer, producent i PR koji vodi računa o njenoj karijeri ali i o privatnim poslovima.  

Sarađivali su zajedno na novim albumima "Alfa" i "Omega". 

Oni koji prate Zorana i Jelenu, mogu zapaziti da imaju veliki broj zajedničkih fotografija sa turneja i nastupa: 

- Malo ko od nas ima tu sreću da upozna prijatelja za čitav život, prijatelja koji se žrtvuje i bori za nas kao otac, brat… Prijatelja u dobru, a najviše u zlu. Imala sam tu sreću, upoznala sam čoveka koji mi je postao najveći oslonac, podrška, saobrac, i brat - napisala je Jelena jednom prilikom o Birtaševiću na društvenoj mreži Instagram. 

- Čoveka koji je postao moj najverniji saradnik u ovoj zemlji u kojoj doživljavam samo sputavanje, nerazumevanje, napade i medijski linč. Niko se za mene nije borio, sem moje majke i moje tetke, kao Zoki. 

Pevačica Jelena Karleuša rešila je da svom bliskom prijatelju čestita rođendan i na taj način se zahvali za sve što je učinio za nju i bio u najtežim  trenucima.

- Jednog dana, kada sve prođe, ostanu samo oni koji su bili tu i u dobru i u zlu… koji te znaju istinski, vole sa svim vrlinama i još više sa manama… Oni koji su verovali u tebe kad niko nije i oni koji su učinili sve da sijaš skrivajući tvoj mrak… Srećan rođendan mom životnom saputniku, bratu, saborcu, kreatoru, vizionaru… mom Zoranu. Srećna sam što te imam i što ti zagorčavam svaku novu godinu života - istakla je pevačica, a Zoran joj se brzo zahvalio:

- Kad Lav kaže. Volim te mnogo i tako u nedogled i tako u nedogled - odgovorio je Birtašević.

#Jelena Karleuša #VIP #pevačica Jelena Karleuša #Zoran Birtašević #menadžer Jelena Karleuša #Jelena Karleuša Zoran Birtašević