Izvor:Foto: ATA images

Danica Ristovski uhvaćena u društvu mladog glumca

Izvor: Nportal

15.08.2024.

16:13

DANICA RISTOVSKI uslikana je na jednom filmskom događaju.

Glumica Danica Ristovski i biša supruga Lazara Ristovskog nakon razvoda, čini se, živi punim plućima. Dok njen bivši suprug uživa u ljubavi s 39 godina mlađom Anicom Lazić, Danica se u društvu zgodnog mladića provodi u Vrnjačkoj Banji.

Ona se pojavila na ceremoniji otvaranja Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji, koji je okupio poznata glumačka imena i sa prijateljima uživala u festivalskoj atmosferi, a fotografiju iz provoda objavila je glumica Milica Miša na svom Instagram profilu. Društvo su joj pravili još i scenarista Žarko Jokanović, ali i atraktivni glumac i maneken Miloš Mićović sa kojim je Danica sarađivala na snimanju serije "Zakopane tajne".

Miloš u sapunici Žarka Jokanovića igra ulogu Relje Stokuće, zgodnog baštovana zaposlenog u vili porodice Doder. Svoje prijateljstvo sa seta meneken i glumica preneli su i u stvaran život, pa su tako zajedno ispratili ovaj veliki filmski događaj.

Podsetimo, u februaru 2022. godine kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da se glumački par Lazar i Danica razvode nakon 42 godine braka, a glumica se ovim povodom nije javno oglašavala, dok je njen bivši suprug u intervjuu istakao da je to za njega bolna tema. Ristovski je nedavno potvrdio da je u vezi sa Anicom Lazić, ali je istakao da razvod nema nikave veze sa njegovim razvodom od Danice.

Iako se među njima ljubav ugasila par je nastavio da poslovno sarađuje na glumačkim projektima, pa su tako oboje bili deo serije "Tunel".

Republika