Izvor:Foto: Shutterstock

"ŽURIO SAM" Evo kako se branio zubar koji je usmrtio mladića

Izvor: Nportal

17.08.2024.

10:17

Kao opravdanje za to što je pobegao sa mesta nesreće u Ulici Dragoslava Srejovića prvo je rekao da je mnogo žurio

Doktor S-S. (35) kom je juče posle saslušanja određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je 13. avgusta kod Bogoslovije, pod dejstvom kokaina izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je nastradao Aleksandar M., a potom pobegao sa lica mesta stomatološke usluge u jednoj poznatoj privatnoj ordinaciji pružao je brojnim javnim ličnostima!

Kako Kurir saznaje, pacijenti su mu bili brojni glumci, pevači i voditelji.

- S. S. je doktor stomatologije i radi u jednoj privatnoj klinici u centru Beograda. Među njihovim pacijentima su brojne javne ličnosti, pola estrade dolazi u tu ordinaciju. Neverovatno je da im je zube popravljao i pravio "nove osmehe" čovek koji konzumira kokain - potvrdio je naš izvor i dodao da je on jedan od "stručnjaka" u timu.

Iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koje vodi istragu protiv stomatologa, juče je saopšteno da je on na saslušanju negirao izvršenje krivičnog dela i izneo svoju detaljnu odbranu.

Kako nezvanično saznajemo, on se pravdao da muškarca kog je udario na pešačkom prelazu uopšte nije video jer je "istrčao iza autobusa".

- Naveo je da je autobus stajao i je muškarac istrčao iza njega, pa da ga uopšte nije video. Kao opravdanje za to što je pobegao sa mesta nesreće u Ulici Dragoslava Srejovića prvo je rekao da je mnogo žurio, a onda da je to zapravo uradio jer je bio pod dejstvom kokaina koji je prethodno konzumirao - otkriva sagovornik Kurira.

On dodaje da je doktor odbio da odgovara na pitanja tužioca.

Kako je posle saslušanja S.S. saopšteno iz tužilaštva on se sumnjiči da je oko 23:15 časova, svojim „smartom“, kretao prema kružnom toku Bogoslovija, i da je prednjim desnim delom vozila udario, a zatim odbacio u desnu stranu van kolovoza, na zelenu površinu Aleksandra M., koji je prelazio ulicu Dragoslava Srejovića na obeleženom pešačkom prelazu.

Osim što je bio drogiran u vreme izazivanja teške saobraćajne nesreće, sumnja se i da je vozio brzinom većom od dozvoljene, odnosno da je nije prilagodio vidljivosti i stanju na putevima.

Aleksandar M., podsetimo, preminuo je na licu mesta a S.S. je bez zaustavljanja pobegao.

- Kamere su snimile automobil i on je pronađen već tokom noći, a osumnjičeni se narednog dana predao policiji - podseća sagovornik.