Izvor:Foto: Instagram printskrin/karleusastar

"DUŠKO ME NE ZANIMA" JK ima novu simpatiju: "Grlio i ljubio"

Izvor: Nportal

18.08.2024.

17:05

"DUŠKO me više ne zanima, sada sam zadovoljna"

Muzička zvezda Jelena Karleuša juče je proslavila svoj 46. rođendan, a publiku je iznenadila spotom za pesmu "Benga", koji je vrlo brzo pokorio domaće liste. Pop diva je odlučila da za rođendan otvori dušu i progovorio o svemu što interesuje domaću javnost. Karleuša je, između ostalog, priznala da je Duško Tošić više ne zanima, kao i da ima novu ljubav.

Šta ste poželeli sebi za rođendan, čini se da imate sve?

- Nisam žena koja ima sve, možda to tako deluje sa strane, ali svi mi imamo želje, planove i ambicije, pa tako i ja. Mnoge želje sam ostvarila, ali bih volela da se još puno toga desi u mom životu, jer imam snage i elana, kao da sam tek počela. Kao da se desila neka motomorfoza, kao da sam ponovo rođena sa moja dva albuma, energetski, fizički i mentalno. Čak mi se i publika promenila, porasla je nova, napravio se pun krug i ponovo krećem iz početka.  

Kako komentarišete to što vaš ljubavni život izaziva ogromnu pažnju, a neki ga čak nazivaju i skandaloznim?

- U mom ljubavnom životu se svašta strašno izdešavalo poslednjih godina, toliko strašno da mislim da nista vezano za mene više nije vest, jer kako nadmašiti prethodni haos i ludnicu. LJude više ništa ne može da iznenadi. Kada ljudi pričaju o meni, vole da kažu da sam sklona skandalima, za mene moj život nije skandal nego život. Nikada nisam želela da nešto bude skandalozno, moja jedina želja je bila da budem srećna, ali, eto, nije se dalo.

Da li u vašem životu sada postoji neko, da li ste zaljubljeni?

- Mogu da kažem da postoji neko. Ali sve u svoje vreme... Duško i ja dugo nismo u tim muž-žena odnosima, odnosno više od pet godina i bilo bi nerealno da se meni niko ne udvara, da se meni niko ne dopada i da me neko nije zagrlio i poljubio. Ne kažem da sam zaljubljena, ali zadovoljna jesam. Nisam neko ko blista zbog nekog drugog, ja blistam uglavnom kada sam zadovoljna sama sobom. To je najbolje rešenje svih ženskih problema, blistajte, drage dame, zbog sebe, ne zbog partnera jer jedino ste vi ta konstanta.

Informer