Izvor:Foto: D.Pozderović

UŽAS KOD NEVESINJA: Migranti pucali iz kuće, jedan likvidiran

Izvor: Nportal

20.08.2024.

07:52

LICE KOJE je pucalo na policijske službenike iz napuštene kuće u nevesinjskom selu Zovi Do likvidirano je od strane policijskih službenika Policijske uprave Trebinje, saopšteno je iz ove uprave.

Iz trebinjske policije naveli su da je lice likvidirano oko 23.00 časa. Kako saznaje ATV, niko od policajaca nije povređen tokom akcije.

Policija i Žandarmerija blokirali su ovo mesto u kojem je nepoznato lice, za koje se pretpostavlja da je stranac, pucalo iz vatrenog oružja.

Prethodno je dojavljeno da osoba ne govori i ne razume srpski jezik, te ne želi da komunicira na engleskom jeziku sa policijskim službenicima, navedeno je u saopštenju.

Pored jednog likvidiranog stranca, policija je uhapsila petoricu migranata koji su se zabarikadirali u napšutenoj kući. Kako se sumnja, oni su prvo opljačkali jednu kuću, pa su se sklonili u drugu, saopšteno je u Dnevniku na BN televiziji.

Podsetimo, nepoznata osoba, za koju se pretpostavlja da je migrant, bacila je juče bombu na meštanina nevesinjskog sela Zovi Do, potvrdili su članovi porodice, piše Srpska info.

Porodica je saopštila da je geler samo okrznuo muškarca M.G.

Kako navode, sa njim su bila još dva mladića koja su prošla bez povreda.

Sve se dogodilo juče, 19. avgusta u poslepodnevnim satima.

Selo Zovi Do nalazi se na regionalnom put Nevesinje-Berkovići.

BONUS VIDEO: