Izvor:Foto: Profimedia, Instagram printskrin/chucknorris

ČAK NORIS JE BAŠ OSTARIO: Ali da vidite KOLIKO diže tegova

Izvor: Nportal

21.08.2024.

15:33

ČAK Noris je kadrovima iz teretane pokazao da je još uvek u dobroj formi i da i dalje može da podigne pozavidno masivne tegove.

Vicevi kažu da ni ne stari, ali sadašnji izgled neuništivog Čak Norisa veli da ni slavni Teksaški rendžer ne može da izbegne "ujede" zuba vremena.

Iako, mora se priznati, za svoje 84 godine izgleda odlično i veoma vitalno, primetno je koliko je američki glumac ostario - barem iz ugla publike koja ga pamti iz njegovih filmskih hitova.

BloombergAdria.com

Ređe se pojavljuje u javnosti, a na društvenim mrežama ponekad objavi kadrove iz života - i to neretko u sazvučju sa vicevima o njemu i njegovoj nepobedivosti (svojevrsnim mimovima pre mimova). Upravo je to bio slučaj ovoga puta.

Čak Noris je kadrovima iz teretane pokazao da je još uvek u dobroj formi i da i dalje može da podigne pozavidno masivne tegove.

- Priča se da će, nakon što završim sa vežbom, tegovima trebati malo odmora! Šalu na stranu, nadam se da vam je leto odlično i da će vam takva biti i cela godina - našalio se Čak Noris u opisu podeljeneog snimka.

Podsetimo, Čak Noris je 10. marta ove godine proslavio svoj 84. rođendan, kada je takođe objavio snimak iz teretane, ali tog puta kako sparinguje.

Fanovi su ga i tada obasuli čestitkama i šaljivim komentarima - baš kao što je to slučaj i sada.